fredag 14. januar 2011

ull og gullHadde man vært lykkeligere om dette kjedet lå i en liten lyseblå eske og var laget av gull og edle steiner?

Det er ikke gull alt som glitrer, og uttrykket i barnas øyne når de ser sin produksjon henge rundt en mammahals er mer verdt enn all verdens diamanter.

Forøvrig gjelder det samme her som ved bruk av smykker med en verdi som kan måles i hard valuta; om man skal ha noe som helst håp om å få påfyll bør det man allerede har, brukes.

7 kommentarer:

 1. Jeg synes det smykket var tøft, jeg! Og trodde først at det kanskje var noe du hadde kreert, og var helt villig til å begynne å skrtyte av deg;)

  SvarSlett
 2. Veldig fint var det! Skal se at barnet(a)? har arvet sin mors talent! Og nei. Du blir ikke lykkeligere av gull og diamanter.

  SvarSlett
 3. Pia: den dagen jeg blir like god på toving som visse andr eher i huset skal jeg være glad...Gnikking på våt ull er ikke min sterke side.
  HH: Hun liker ihvertfall å lage ting, men det må skje når hun vil. akkurat når hun vil. Ikke et minutt senere.

  SvarSlett
 4. hjemmelaget er gull verdt og rett til hjertet!

  SvarSlett
 5. Så fint ull smykke. Hadde ikke vært finere om det var av gull, nei:-) Laget sånn smykke med eventyrjenta i sommer:-)

  SvarSlett
 6. Du overdriver uskylden og det rosenrøde i gamledager litt syns jeg..den gang det var fritt fram for foreldre å rise,slå og jule opp ungene og låse dem inne på rommet eller true dem til lydighet med lovnader om fæle forbedringsanstalter hvis de ikke var snille...det var rett og slett skumlere hjemme enn ute på skogsstien i mørket for å si det slik.Det rene paradis å få være i fred ute i naturen noen timer.

  SvarSlett
 7. Underveis: Enig!
  Eirin: Vi er heldige!
  Anonym: Ja, det har du faktisk rett i! Nå må det sies at min oppvekst ikke var preget av mye ondt eller vondt, men jeg ante da, og vet nå, at ikke alle er like heldige.
  Det finnes også opplevelser i familien som ikke er like rosenrøde som mine, men jeg er litt usikker på om de hører hjemme i min blogg?

  SvarSlett