søndag 9. januar 2011

inspirasjon fra skuffer og skap


De siste dagers sørgelige mangel på syglede har vært en kilde til bekymring. Heldigvis  er det slik at når tilstrekkelig mange løse knapper er sydd i og kjøkkenskapene er vasket og ryddet  blir Fruen rastløs og må pusle litt.
Kreativiteten kommer sjelden på bestilling, ihvertfall ikke her på systua. Men gjennom arbeid og tankevirksomhet spirer det frem en og annen idé som settes ut i praksis og forhåpentligvis blir til noe man kan jobbe videre med.


Fruen har et velutviklet hamstringsgen. Kombinert med en viss uvilje mot å kaste noe som helst som kan komme til nytte ved senere anledninger og en  optimistisk tilnærming til avdankede utstyrsforretninger har dette medført velfylte skuffer. Denne helgen har man viet seg til veskeproduksjon, da er det fint å kunne trekke frem et og annet håndtak fra den tiden da vesker ble sydd og ikke kjøpt...

Nå gjenstår bare å finne ut hvordan de siste dagers ferd fra totalt mangel på motivasjon til vag glede over nål og tråd kan omsettes til noe fornuftig å si.

3 kommentarer:

  1. Ah, dette virker lovende. Tenk å kunne trylle fram en vakker veske med en sånn lås.

    SvarSlett
  2. Elisabeth: jaja, utsiden er fin inntil videre. det gjenstår å få i for og litt sånn småplukk.
    Emye: takk:)

    SvarSlett