torsdag 13. januar 2011

Epler og luer og penger


Rydding pågår og det dukker opp både det ene og det andre fra skuffer og skap. Queenie er alltid fylt av omtanke og villig til å overta både luer, sjal og skjerf. Hennes lite gavmilde mor synes pikebarnet har mer enn nok som hun ikke går med. Eller, som hun sier; jeg synes det er så fint at jeg sparer det.
Nå får hun ikke så mye som en pulsvarmer til i vinter...
Men, det kan jo ikke bare ligge her heller. Derfor lurer Fruen på om det kunne vært lurt å starte en liten butikk på Epla? Selv har man hittil ikke kjøpt så mye som en knapp der, til tross for jevnlige turer innom. Hva med dere? Er Epla et sted for inspirasjon, eller er det et sted dere handler litt?

5 kommentarer:

 1. så nydelig garn du har der:) Epla er ett sted for inspirasjon og handel:) jeg handler en del på Epla jeg ja:) Kom igjen, legg tingene ut for salg:)

  Klemmer fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Jeg synes absolutt du skal åpne Epla butikk, så mange fine ting som du lager! Selv har jeg ikke handlet der enda, men kommer nok til å gjøre det. Jeg blir også inspirert når jeg er innom. Når jeg får litt mere tid til søm og strikk prosjekter så kanskje det blir butikk for meg også.

  Førøvrig synes jeg du bør bruke Fru Storlien som butikknavn, så butikk og blogg går hånd i hånd.

  SvarSlett
 3. Jeg bruker Epla mest for inspirasjon. Det eneste jeg har kjøpt der er ting som er mer kunsthåndverk enn håndverk egentlig, altså dyrt.

  Eller veldig morsomt. Ser for meg at marius-laika-lua kan bli en hit :-)

  SvarSlett
 4. Jeg har handla en hel del på epla. Finner mye fint - og mye...mindre fint...eller annerledes kan vi kalle det.

  Sjekka forresten veskesømkurset. Er dessverre litt for kronglete reisevei dit for jeg kan ikke stikke av med husstandens eneste bil en hel helg.

  SvarSlett
 5. Trine: Det blir nok butikk ja, må bare samle sammen litt først.
  Mammaogmer: ja, det vil nok bli Fru Storlien der også, for enkelthets skyld.
  Ragna: Laikaluer ja, det kunne vært noe. Fotomodellen er for tiden i dvale, men kan nok vekkes for godt lønnede oppdrag.
  Elisabeth: ja, det er et og annet "annerledes" der også...Og veskekurset er litt kronglete plassert, det vet jeg siden jeg brukte en halvtime ekstra på sightseeing i mørket da jeg skulle dit på mandag, men dumt du ikke kan. Hadde vært morsomt å ha deg med på kurs igjen, men du vet - det er bunadkurs også:)

  SvarSlett