søndag 28. november 2010

Bilder til julekort


Det blir stadig vanskeligere å overtale de søte små til harmonisk fellesfotografering i anledning julekort til slekt og venner og andre vi kjenner. Ved nærmere ettertanke har de aldri vært særlig samarbeidsvillige på dette feltet, det er bare argumentene som er blitt mer utspekulerte. I år var planene klare, sønn og datter skulle foreviges i hjemmestrikkede varianter av Marius, mor skulle ta bilder og far skulle skrive blomstrende om familielivets gleder og utfordringer.
I dag, i snø og vind lå alt til rette for prektige familiebilder. Helt til Woody kom på at dette går jo slett ikke an uten Laika. Og alle og enhver skjønner jo at også små hunder trenger et snev av Mariusmønster rundt ører og mage før de kan tas bilde av. De må føle at de er med i det gode selskap og føle seg inkludert i familielivet, ellers kan varige sjelssår oppstå og hunden kan bli trist og trassig.
Derfor strikkes det lue til den firbente etter enkleste oppskrift, og så satser vi på at det er vinterlig vakkert neste helg også.
Antagelig vil det ta lenger tid og mer tålmodighet å overtale dyret til å ha lua på hodet og over ørene enn å strikke den.
Det aner oss at en slik seanse ville gjort seg særdeles dårlig på video..

4 kommentarer:

 1. Fnis. gleder meg til å se Laika i Mariusmønster!

  SvarSlett
 2. ho ho, lykke til med det prosjektet. Men du skal absolutt ha for innsatsen på forhånd.

  SvarSlett
 3. Ååå godt å være innom bloggen din igjen! Og håper virkelig det julekortbildet blir lagt ut på bloggen også etterhvert, i det minste av hunden i Marius-lue :)

  SvarSlett
 4. Hh: Jeg tror det hadde vært enklere med julekuler...
  Elisabeth: Lua er klar, i motsetning til modellen. HUn er ikke klar.
  AstridVU: Hyggelig å se deg igjen:) Laikalua kommer nok, det spørs hva jeg gjør med de andre to.

  SvarSlett