lørdag 27. november 2010

Fra et sofahjørne

Jaja. Som nevnt i forrige innlegg er Fruen lettere lei av både bronkitt og bihulebetennelse. Ettermiddagen har blitt tilbrakt på sofaen, mens vi skuler olmt på hverandre fra hver vår ende av pleddet og lurer på hvem som skal slepe seg bort til oven for å fyre opp.
Dessverre er det slik at når en på to og en på fire bein deler sofa, faller mye av ansvaret på den tobente. Så mens Laika holder seg og sofaen varm stavrer Fruen rundt som en aldrende dame; legger i ved, henter kaffe og avis og misunner alle som har hår under føttene.
Og så satser vi på strålende vær, humør og helse fra og med i morgen for dette har vi virkelig ikke tid til. Det nærmer seg tross alt desember ( noe de søte små tydeligvis tror Fruen ikke er klar over, ettersom de nevner det både tidlig og sent og midt-i-mellom).

6 kommentarer:

 1. God bedrings klem fra meg til deg! :)

  SvarSlett
 2. Riktig god bedring! Hos Knøttene heter det at "Lykken er en varm hund", -så slik sett er du vel bra stelt? :-)

  SvarSlett
 3. God bedring! Så godt å ha noen å dele sofaen med :o)

  SvarSlett
 4. Varm, TØRR, hund er fine saker å ha under pleddet når en er litt småsjuk. Lettere fuktig hund er en anna sak...

  God bedring!

  SvarSlett
 5. God bedring! Og for en søt, søt hund!

  SvarSlett
 6. God Bedring!
  Jeg har ingen hund å dele hverken pledd eller sofa med, men ser helt klart fordelen ved å være 4-bent når det skal legges i ved.
  Det jeg imidlertid har er 2 barn som også gnåler om at det snart er 1.desember tiltross for at de burde vite at jeg er mer enn oppdatert på akkurat det!

  SvarSlett