onsdag 17. november 2010

Lykkelig eier av garn


Fruen er vel hjemme fra London, med såre føtter og ømt bankkort. Da Høvdingen vel og vakkert var kysset farvel og plassert i taxi for retur, var ikke Fruen sen om å sette kursen mot Liberty.
Det gikk som det måtte gå. Man hadde stålkontroll gjennom hele stoffavdelingen, kjøpte det aller nødvendigste og bare bittelitt til, og syntes selv man hadde vært flink. På turen ut skulle Fruen sveipe gjennom garnavdelingen. Der gikk man på en smell, for bak en disk stod en dame med Rowanskilt og strikket av verdens vakreste garn. Frisk og fornøyd kastet Fruen seg over henne, fikk all nødvendig informasjon om hva hun strikket og tilbrakte deretter en del tid i garnhyllene.
O lykke.... 
Kanskje lønner det seg ikke sånn all verdens å kjøpe en nøste av den ene fargen, et av den andre fargen og enda et av en tredje farge. Selvsagt burde man enten kjøpt tre nøster av en farge, eller tre nøster av hver farge. Men heller ikke i London er garn superbillig, og da ender man opp med garnnøster som ber om en stripete utfordring. Og dessuten, om man skulle mangle litt her eller der finnes sikkert garnet på internett også...

8 kommentarer:

 1. Så fine nøster! Du får nok brukt det til noe, halser krever da ikke så mye garn da ;) Morsomt å prøve noe nytt tenker jeg.
  Gleder meg veldig til å se hva du skal trylle fram ihvertfall :)

  SvarSlett
 2. MISUNNELIG! :) Både London-misunnelig og garnmisunnelig. Kos deg med det fine garnet!

  SvarSlett
 3. Flotte nøster. Skjønner godt at du falt for fristelsen!

  SvarSlett
 4. Marion: Ja, hals hadde vært fint. Det klør ikke, så selv sarte sjeler takler dette garnet.
  Elisabeth: Hehe, du har vel det:) Bilde, bilde, bilde!
  Sulvis: jeg koser meg. Enkelte andre i familien er litt midnre betatt ettersom nøstene vandrer rundt i stua slik at jeg kan klappe dem når som helst.
  HH: jeg burde jo kjøpt noen hvite nøster og laget julekuler...

  SvarSlett
 5. Sukk. Jeg skulle så gjerne ha vært på Liberty og handlet stoff. Skal handle litt på nett, men det er jo ikke det samme. Heldige du som har vært der nylig.

  Fint garn. Blir det vanter med perlebesetning til den bye Epla butikken din kanskje?

  SvarSlett
 6. BrittÅse: Og dette er bare litt av fargeutvalget...Drømmen er å en gang finne fabrikkutsalget til Rowan!
  Mamma&mer: jeg har også vært inne og sjekket nettbutikken, men de har jo en del som bare selges i butikk. Eplabutikk blir det vel muligens, men ikke ehlt ennå.

  SvarSlett