lørdag 13. november 2010

I´ve got my eye on you


Det er fint å gå hånd i hånd i London og være kjærester. Første gang vi var i denne byen ventet vi Woody. Fruen hadde begynt å ese ut og til Høvdingens store lettelse ble det brukt uvanlig lite tid i kles- og skobutikker og desto mer tid på sightseeing.
Noen ganger når vi er på tur, bare vi to, bruker vi halve dagen sammen og halve dagen hver for oss. Det er fint å møtes midt på dagen og fortelle hverandre hva vi har opplevd, eller vise små skatter i små poser.
Denne turen er sammen med Høvdingens barndomskamerater og deres respektive. Han er heldig Høvdingen som har så mange venner han har kjent hele livet. 

3 kommentarer:

  1. Akkurat der var jeg for litt sia ... for et par år eller så sia :) med en helt annen kurs plottet inn for seilasen av livet mitt ... så ble ikke den seilasen helt som tenkt. Men fint var det likevel i London, en favoritt å reise til :) Kos dere! Klem :)

    SvarSlett
  2. Underveis: Takk, det var veldig bra.
    Embla: London er bra.Det at kursen endres kan være både godt og vondt, akkurat nå ser det lyst ut her. Håper det gjør det hos deg også:)

    SvarSlett