onsdag 7. oktober 2009

Fremtidsdrømmer

Vi går til skolen. Høvdingen har forlatt åstedet for flere timer siden, lystige Laika er fremst i båndet og alle er usedvanlig våkne og opplagte( eller noe lignende) Hos naboen er det mørkt og stille, Woody ser lengtende opp dit og sier;
- Det må være fint å være fotballspiller. De kan sove lenge om morgenen.
Hvorpå Queenie smeller til med sin vurdering;
- Jeg vil heller være gift med en fotballspiller. Da kan han stå opp om morgenen med ungene, og så kan jeg bare være lys og blid hele tiden.
For Fruens del kunne kanskje fotballagentmamma vært noe? Så kunne ungene vekslesvis dundre inn mål i utenlandske ligaer, og dundre inn gromme beløp på mors konto? Eller, forresten. Ikke hvis det innebærer at man må være oppdatert på avkommets kjønnsliv. Da heller stå og hutre på en grusbane i kommunale avkroker til de når tenårene og får andre interesser.

4 kommentarer:

 1. Helt enig med du..
  Å være toppfotball Mamma har nok sine bakedler også!
  Lillebror har store planer for fotballen, men denne Mamman kan nok også styre sin begeistring for å se kjønnslivet på trykk i SE og HØR.

  SvarSlett
 2. Knis. Tror kanskje det er mange måter å være engasjert i avkommet sitt på, men når man er oppdatert på det meste når det gjelder s.. og sånn, så har man definitivt krysset grensa for hva som regnes som sunt!

  SvarSlett
 3. Hehe, her er det mange viktige faktorer som må tas i bektraktning før man sender unger eller mann til utlandet for proff-livet. I mellomtiden får de være proffe på hjemmebane. Det trengs også.

  SvarSlett
 4. Hkh: Hvis han skal satse på fotball, har jeg altså en potensiell liten fotballfrue her?
  HH: Enig. Visse ting vil man ikke vite hverken om foreldre eller egne barn!
  Neglecta: proff på hjemmebane er viktig.

  SvarSlett