torsdag 29. oktober 2009

Mulig dårlig start

Hunden våkner, hunden må ut. Fruen tasser lett søvndrukken i den andre enden av båndet, låser opp ytterdør og ser til sin skrekk en fremmed mann med hansker stå med hevet hånd på trappa. Man ser livet passere revy, håper han skåner barna og er forsåvidt klar til å rive lommeboka frem fra veska -alt dette i det den fremmede hanskekledde sier:
- jeg så det var lys, og du har visst glemt å sette ut til papirinnsamlingen!
Når de søte små i tillegg er vurdert friske nok til å dra på skolen, man har besøk av hyggelige Eva og en potensiell kjæreste til Laika (som har overgått seg selv i å by på seg selv) - da kan dagen knapt nok bli bedre!

2 kommentarer:

  1. Finnes han på årtnli han fyren fra reklamen altså? Han som ringer på og sier at du skal ikke hive kartonger i restavfallet osv.

    Jeg har alltid syntes at han virket utrolig irriterende, men hvis han i tillegg kan minne på glemt papirhaug, så spørs det om han ikke er så aller verst likevel ;-)

    SvarSlett
  2. Denne var hakket mer sympatisk, og ikke så uspiselig besserwisser. det bør kanskje tilføye at kollegaen hans er naboen vår, men det gjorde seg ikke så godt å ta med det:)

    SvarSlett