fredag 16. oktober 2009

Flere svar

Værsågod - her er noen flere detaljer om fruens liv:
Anne lurer på hvor i landet Fruen bor, og alder:
Vi bor i Asker, og trives veldig godt her. Alderen er fremdeles en lek, men i løpet av vinteren tipper Fruen over i neste tiår. Det spørs hvor festlig det blir... Skjønt, grått hår og briller er på plass, så stort verre kan det vel ikke bli?
Ida skriver pene ord om bloggen ( takker og neier) og lurer på hva slags bøker og filmer som er blant Fruens favoritter:
Dette kan nesten bli en egen post! Etter å ha fått barn har kinomørket senket seg, og det har blitt mange sovestunder i diverse kinosaler. Nå begynner det å løsne, men man er fremdeles preget av den yngre generasjons valg. Høyt på listen er La vita e bella, og kostymedramaer.
Bøker leses jevnt. Krim er langt ned på lista, siden det bare kan leses en gang, men historiske romaner er schlagere og alt av forfatteren Anne Tyler.
Anonym lurer på hvor Barndommens dal ligger:
Det ble et eget innlegg for et par dager siden. Her oppfordres leserne til å bruke kartsøk, litterære referanser i teksten og andre hint. Førstemann til riktig dalføre får rosende omtale ( og kanskje en liten overraskelse)
Ragna lurer på om det snart kommer bok:
Det er det flere( blant annet Fruens) som lurer på. Hvis ting for en gangs skyld skulle gå Fruens vei, vil hyggelig informasjon bli spredd her i løpet av de nærmeste ukene!
Anneli skulle ønske at hun kunne sy, og lurer på når Fruen lærte seg dette og om det var et selvsagt yrkesvalg:
Fruen var ingen kløpper i håndarbeid. Dette er tilegnet med vilje og tålmodighet. Yrkesvalget har kommer etter hvert. I ungdommen skulle man jo bli designer... Det finnes forøvrig sykurs. Oslo Fylkeshusflidslag setter opp helgekurs i grunnleggende søm i april!
Anonym lurer på om Fruen syr til seg selv, eller om hun handler i butikker:
Noe hjemmesydd blir det, men ikke mye. Innprøving på egen kropp er vanskelig. Loppemarked er verdens beste butikk!
Synline lurer på hva Fruen ler av:
Hmmm, vanskelig! veldig ofte av saker og ting og hendelser som oppfattes som upassende. Utsagn fra de søte små kan fremkalle latter, dårlige filmer og one-linere i CSI:Miami som blir avlevert mens helten ser dypsindig inn i solnedgangen!

Og om dette ikke er utfyllende nok- spør i vei!

4 kommentarer:

 1. Takk for svar. Går ut fra at du da blir 40? Super alder det da. Selv ble jeg 50 i mars og det er helt greit det og:) Har akkurat fjernet et bryst så da setter man pris på at man lever helt enkelt. Du skriver forøvrig veldig bra, kikker stadig innom. Anne

  SvarSlett
 2. Blir vi kanskje bokkonkurenter da? :-) Spennende det da.. Juhuuu.. for sydamene!

  SvarSlett
 3. Det er helt ålreit å bli 40. Jeg er selv litt distre vedrørende hvor gammel jeg er. På forespørsel om min alder, avgir jeg et tall for så å lure på om det er korrekt. Jeg har gjort meg selv både eldre og yngre enn fasiten tilsier!

  Barndommens dal: Er det Vågå?

  SvarSlett
 4. Anne: Jepp, næmer meg 40. Egentlig helt greit - alder er en del av livet.
  Mykstart: kanskje, det blir litt rart i så fall.
  Tone: Ja! Sporene er jo litt vage, med innslag fra nabobygda også siden det også er en del av Barndommens dal.

  SvarSlett