tirsdag 1. juni 2010

Noe av det aller fineste

Det er tid for planlegging av ferie... Fire tobente og en firbent skal gjennom det vi håper blir solfylte og harmoniske sommeruker. De søte små har sine ønsker, vi voksne har i tillegg til våre ønsker også et par tre begrensninger så som økonomi, tid og plassering av den lettbente firbente.
For noen år siden seilte vi på Klaraelven med selvbygd flåte. Dager med lite innhold annet enn kaffedrikking, myggklasking, mating av ender og kikking på fisk. Himmelsk var det. Faktisk så himmelsk at ingen vil gjenta suksessen. Egentlig er det rart hvordan noe kan være så perfekt at man ikke våger å gjøre det igjen, av frykt for at det da skal bli mindre fantastisk.

4 kommentarer:

 1. Oii! For en helt fantastisk umulig glede - at noe var så fint at det ikke kan gjentaes for sjangse for forringelse! :) Men det er ofte slik; minnet om noe fint forgylder ... og forsøker man det igjen, faller det gjennom. Da er det fint å huske "den gangen da .." heller enn å gjenta det :) Lykke til med planlegging og enighet!

  SvarSlett
 2. For en idé, sier nå jeg, så utrolig herlig det både så og hørtes ut!

  (For øvrig har jeg akkurat oppdaget bloggen din, takket være Embla, og jeg gleder meg til å følge med videre!)

  SvarSlett
 3. For en spennende og anderledes ferie. En nydelig liten feriefortelling. Ønsker deg en riktig god dag.

  SvarSlett
 4. Embla: Jeg tror det er viktig å innse at noe kan være så inn i helvetes fint at man aldri gjør det igjen. Minner er viktige, og om vi skulle flåtet en gang til ville det ikke blitt bra rett og slett fordi forventningene ville vært skyhøye, og så ville den første turen også falmet.
  Anniken: DEt var helt fantastisk, og anbefales på det varmeste- mange tror det er kjedleig å bare sitte der, men det var det slettes ikke-
  Turid: ha en fin dag du også, og ja, det var en skikkelig luftlomme i hverdagen!

  SvarSlett