tirsdag 13. mai 2014

Dagens plan

Å

Det er godt å komme inn på systua og finne en slik liste. 
Jeg behøver ikke fokusere på at det er jeg selv som skrev den i går, det er helt uvesentlig. Det viktige er at jeg kan begynne arbeidsdagen med en plan. Ikke fodri jeg ikke vet hva jeg skal gjøre...jeg vet jo alt dette på lista, jeg vet at rette opp ujevnheter må komme før sy til for i ermåpning. Jeg vet at børsting er det siste jeg gjør.  Men den følelsen av å krysse ut punkt etter punkt, den er motivasjon god nok for å bøye nakken og sy noen sting til.

Dette er en god uke, det er ikke så hektisk som det har vært noen år. Hva det skyldes?
Nja, enten har jeg blitt bedre til å disponere tiden min. Eller, kanskje har øvelsen foran speilet hjulpet?
Ikke trutmunn og rosabloggvrikk, men rett og slett å lære å si nei uten å se ut som og føle seg som en ildsprutende drage. Jeg har faktisk lov til å si nei takk, jeg har ikke tid.
Så det så! 

Og dere - ha en fin tirsdag! Snart er det 17.mai. Og om ikke bunaden passer i dag så passer den ikke på lørdag heller - så pust dypt inn og ut og vær glad du lever. 


8 kommentarer:

 1. så fint å se en ordentlig håndskrift! Jeg tror vi er like gamle, men de fleste på min alder har lært formskrift. Men jeg lærte samme som deg. Heter det løkkeskrift?Dessverre har jeg ikke greid å bevare den så fin som din, for jeg byttet til en formskriftskole i femte klasse, så nå blander jeg :-(

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg blander også - dette er den halvpene varianten...Det er emrkelig hvordan skriftnormene har endret seg , det måtte jo være mye enklere hvis vi hadde lært å skrive bokstavene på samme måte tiår etter tiår?

   Slett
 2. Jeg har en slik liste jeg også. godt å ha når bunaden ligger i Tusen deler,lomma ikke er ferdig brodert og alt er kaos. Det er heldigvis 5 netter igjen til 17 mai.

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj. Jaja, veska er av de minst viktige delene...
   Lister er godt å ha - jeg blir super motivert av å krysse av punkt etter punkt.

   Lykke til med innspurt!

   Slett
 3. Åh, lister hva skulle en gjøre uten dem? Er helt enig med Fruen, det er fantastisk å begynne arbeidsdagen med en plan. Faktisk bedre hvis det er en selv som laget den, da er den sikkert best mulig!
  Andre år har jeg drevet med slanking til bunadssesongen, (ikke beach 2010, men bunad 2010) men i år har jeg droppet det. Har også droppet å prøve, det blir en overraskelse om den blir med ut på lørdag :-)
  Ha en nydelig dag alle!

  SvarSlett
  Svar
  1. Noen ganger skulle jeg ønske jeg fikk en ferdig liste i hånda , og slapp å organsiere meg selv hele tiden. Men så merker jeg at nei, det passer visst ikke helt det heller gitt.

   Lykke til med bunad!

   Slett
 4. Jeg skriver lister når det er lite lystbetonte jobber som skal gjøres, ting jeg helst vil utsette lenge. Så krysser jeg av, begynner med det som ikke er så fælt, tar litt etter litt. Det fungerer som metode i byråkratiet der jeg jobber også! Så har vi noe felles på det profesjonelle planet, fru Storlien!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg skriver mer lister jo mindre motivert jeg er!

   Slett