tirsdag 20. mai 2014

vårpuss

Hver vår stikker matmor og sjefen hodene sammen og snakker om trimming av hekk og känsliga stellen, intimsoner og brølaper.

Jeg håper, hver vår, at det kanskje er en nabo de vil diskutere noe med, plante ny hekk eller gjøre noe som bevarer godt naboskap i gata.

Hvor feil kan man ta. De snakker om meg. Det er min hekk som skal trimmes, mine intimsoner som skal krenkes, jeg som er den tennerflekkende brølapen.


                                      

 Kort sagt, det er tid for den årlige nappingen. 

Da matmot hadde nappet i en time søndag var vennskapet nokså tynnslitt. Jeg hadde gjemt meg under bilen, jeg hadde løpt rundt i hagen så langt båndet rekker og jeg hadde vist alle tennene mine i et lite gemyttlig glis. Da overtok sjefen.


Nå er jeg glatt og avhåret, med unntak av en liten kost rett under halen. Den sitter jeg på - der slipper de søren meg ikke til altså. Auuuuu. kan du tenke deg noe så vondt?

               

PS. En fordel; jeg ser så liiiiten og tyyyyyynn ut. Kanskje jeg burde få mer mat?

XOXO Laika


2 kommentarer:

  1. Lille Laikavenn: Sånn er det, man må lide for skjønnheten, eller rettere sagt, en korrekt pels som oppfører seg til ditt beste! Men selvfølgelig skal du ha godbiter i fleng for å ha holdt ut torturen! Hils opphavet ditt fra meg og si tydelig ifra at det er på sin plass. Hvis det er noen trøst, så deler du skjebne med mange hunderaser, samt noen katter! Du kan sikkert ikke fordra katter, men mine to blir for tiden strippet for underull, noe som kan lugge. Hittil har jeg nok pels til å strikke et par nye, minst! Du synes helt sikkert det er til pass for dem, når de har vært så dumme å bli født som katter. Men jeg synes du ser fin ut, jeg! Hjelper det litt? Hilsen Astrid som elsker alle på 4 bein

    SvarSlett
  2. Mamma mumler om at det snart er tid for sommerklippen. Jeg synes aldeles ikke at selve prosessen er noen god ide, men det er jo veldig herlig når det først er unnagjort da.
    Men lugger det veldig? Jeg blir nappa på nesa, liker det ikke, men nappeklar pels gjør jo ikke veldig vondt.

    God sommer! Hilsen Wilma

    SvarSlett