fredag 4. juni 2010

En dag for ettertanke


Solen skinner fra skyfri himmel i dag, slik den en gang skinte over Yosemite National Park.
Lys, blomster og bilder kan ikke oppveie at Storesøster har vært død i femten år.

Livet blir ikke alltid som vi ønsker og planlegger, og der ligger vel litt av utfordringen ved å leve; det å bygge videre på de erfaringene man får, la seg inspirere av gode, dårlige og forferdelige opplevelser og prøve å bli et bedre menneske.

10 kommentarer:

 1. Jeg ønsker deg en fin helg, Fru Storlien, og at de gode minnene vil være hos deg.

  SvarSlett
 2. Ha en god, tankefull, minnerik og fredelig 4. juni

  SvarSlett
 3. God helg. Det koster å være menneske. Hele tiden. :)

  Kjempefint bilde av dere!

  SvarSlett
 4. Sender gode ønsker og varme tanker til deg! Jeg er glad for å ha kjent de jeg nå savner ... det er godt å ha møtt noen som rører så sterkt ved en. Livet er en gamp, pleide farmor å si :) (man byttet ofte ut K med G på spøk der hun kom fra) God helg! Klem

  SvarSlett
 5. Vemodig dag for deg, 4. juni.

  Sender deg en klem

  SvarSlett
 6. Sender varme tankar frå skranken til 3 vise, i trygg forvissing om at Fru Storlien er flink til å byggje vidare på dei gode minna, men samstundes ta vare på desse som også svir så "ilt". Ei minnerik helg til deg og dine!

  SvarSlett
 7. Nei, livet blir ikke som vi tenker. Og noen ganger blir det så forferdelig. Og så var det slik livet ble, med det vonde som er med alltid. Og blander seg med resten av det gode, vonde, krevende. Så ble det slik dette livet ble. Ha en god dag og en god uke. vennlig hilsen.

  SvarSlett
 8. Nå måtte eg ein tur innom bakrommet, kjære deg, og eg sit her i skranka, raud rundt augene og med vondt i hjartet. Eg skulle så gjerne gjeve deg ein stor og varm klem, det beste som ikkje hjelp fullt ut. Eg har vore og sett etter grava, men måtte gje opp på grunn av min yngste som aller helst ville teste ut vatningsanlegget. I morgon plukkar eg blomar og prøver på nytt. Ha ei fin helg - i ljos og skugge.

  SvarSlett