fredag 11. september 2009

Pakke, pakke, pikkpakk

Fruen pakker koffert. Den er ganske lett, men snart putter man vel nedi alt som er kjekt å ha og da drar kiloene seg på...Og så kommer toalettmappe og beautybag og da er løpet kjørt.
Heldigvis skal det bare pakkes til en selv i dag, og det hjelper på både vekt og logistikk. Første gang vi skulle på ferie med Woody sorterte Fruen kjekt hans garderobe i to hauger, en til hver koffert. Lurt i tilfelle et kolli forsvant på veien. Høvdingen pakket sin koffert, mens Fruen ryddet og ordnet og pakket sin koffert. Ved ankomst Italia viste det seg at det i Fruens koffert ikke var så mye som en Woodysokk. Tydeligvis hadde man ryddet dette pent tilbake i skuffer og skap før avreise.
Andre høydepunkt innen koffertpakking er disse:
1. Vi satt to lærlinger på et verksted og misunte sjefen som skulle på messe i Tyskland. For å bedre på humøret bestemte vi oss for å helle to ( ikke spesielt små) bokser med knapper i kofferten hans. Dessverre ble han oppmerksom på en uvant lyd fra bagasjen i det han skulle ut i ventende drosje. Vi plukket knapper mens taksameteret gikk...
2. Sommerjobb på fjellstue. Den ene resepsjonisten skulle ta bussen til landskappleik etter endt vakt. Dette hadde vært et tilbakevendende tema i flere dager. Hva om bussen kom for tidlig, hva om han ble forsinket på jobb, hva om, hva om? Det eneste han ikke hadde lagt inn i tidsskjemaet var muligheten at to kolleager knyttet sammen alt han eide og hadde av klær, slik at da han skulle pakke på tre minutter og begynte å dra frem klær fulgte alt med ut av skapet. Vi hørte brølet helt ned i trappa...
Ha en fortreffelig helg! I morgen tidlig, tidlig går flyet til London. Fruen tror hun gjør som Alexis Carrington Colby og går til sengs i full krigsmaling for å spare tid.

3 kommentarer:

 1. Ai, fruen har en fortid som slem jo! Særlig han stakkaren som skulle på landskappleik... ;)

  God tur til London! *litt misunnelig her i vannkoppeheimen*

  SvarSlett
 2. Heisann, dette var ukjente sider fru Storlien!.... God tur og kos deg masse!

  SvarSlett
 3. takk, jeg har kost meg og savnet mann&barn&bikkje - god kombinasjon.
  Selvsagt er jeg egentlig utrolig snill og omtenksom, men det hender man lar seg lede på ville veier!

  SvarSlett