torsdag 10. september 2009

Den store putekrigen


En annen tittel kunne vært Never trust a sleeping dog...
En gang hadde vi pene, offwhite puter i sofaen. Puter sydd av rester av stuegardiner og bånd som hadde blitt til overs etter bunadsying og andre prosjekter.Nå har vi hundehårmelerte offwhite puter.
Fruen og lystige Laika har en pågående diskusjon om hvorvidt hundens plass er på hardt tregulv eller på myk pute i myk sofa. Dette medfører at hver gang Fruen forlater en sovende hund på stuegulvet, vil hun etter kort tid fornemme stille tassing etterfulgt av et lite luftdrag og ved stue-retur ligger hunden yndig drapert rundt en opprinnelig lys pute.
I slike situasjoner vil følgende reaksjonsmønster oppstå:
- Laika skjønner ikke at det er henne man snakker til. Når man sier LAIKA, ser hun seg prøvende rundt for å sjekke om det finnes en annen og uskikkelig hund ved det navnet.
- Når hun innser at det er henne det snakkes til, sleper hun seg ned av sofaen som en giktbrudden pensjonist.
- Etter en stund ligger hun på sofarygggen og ser anklagende på Fruen som breier seg i sofaen.
Og sånn går no dagan

2 kommentarer:

  1. Hehe, herlig bilde av en ful og lystig Laika! =o)Det er ikke godt å si om det er "Den store putekrigen" eller "Den store viljekrigen", men det høres ut til at du leder.

    SvarSlett
  2. Hun er superful, men skjuler det bak et engelaktig utseende ( omtrent som en liten unge). Siden jeg mater og vanner er det jeg som leder, men hun holder meg aktivisert.

    SvarSlett