lørdag 19. september 2009

Fjern stresset!

Fruen er oppvokst i Barndommens dal og derfor kan regnes for å være en sindig døl. Likevel kan enkelte hendelser få det til å renne over. En stadig kilde til irritasjon er de søte små sin ekstreme motvilje mot å bruke skohyllene i gangen. Det aller enkleste er selvsagt å sette skoene fra seg midt på gulvet slik at de er lette å finne og ta på når man plutselig må ut. Forleden bestemte Fruen at nok er nok. Skohyllene ble pent plassert i kjelleren og alt familien eier og har av sko ble dandert i en dynge på gulvet - omtrent slik det ville blitt om ikke enkelte hadde ryddet og sortert og plassert minst en gang om dagen.
Skohaugen vakte voldsom bekymring hos den yngre generasjon, tanken på hva gjester ville si var ikke til å holde ut. Fruens argument om at det er bedre å fjerne stressfaktorer som gjør mor sur og bisk falt på steingrunn og etter hvert drasset de skohyllene på plass og sorterte sko til den store gullmedalje.
Saker og ting kan tyde på at det snart er på tide med en ny runde.
Bildet har tidligere blitt brukt for å vise hvorfor man aldri blir noen interiørblogger, det gjør også nytten som illustrasjon i en tekst om hvorfor man tidvis undrer på om ikke et lynkurs i pedagogikk kunne vært et sjakktrekk.

3 kommentarer:

 1. Jeg har det samme problemet, så vi laget egen garderobe av en gang, rett ved hallen som ikke hadde noen funksjon alikevel.
  Jeg gikk rundt å trodde at NÅ skulle alt bli så meget bedre, ingen jakker skulle ligge henslengt, ingen sko som dekket halve gulvet osv.
  MEN den gang ei.
  Så kapitulerte jeg og satte en liten sko hylle ut i hallen igjen, men den blir skjelden brukt.

  Dette resulterte i at jeg nå roper på Storesøstre og Lillebrødre OG Prinser og beordrer dem tilbake for å rydde etter seg.
  Det funker til en viss grad iallfall!

  SvarSlett
 2. Genialt. Tror jeg skal prøve samme metode selv. Hva med å dra ut alle klærne fra skapet, f.eks? Det tror jeg også kan gjøre et visst inntrykk!

  SvarSlett
 3. Her i huset er det leker og "stasj" som tar knekken på meg. Man kan liksom ikke spise frokost uten å ha med minst et StarWars skip inn på benken. Alle PetShopdyrene må sitte i sofaen og alle dvdfilmer spres godt utover før man bestemmer hvem man vil se. Og tror du noe av dette kommer tilbake på plassen sin? Truer med å kaste det i søpla, men det hjelper lite.... Arghhhh!!!

  SvarSlett