fredag 20. mai 2011

alle trenger en bestevenn


Det kan være ensomt å være hjemme hver dag. Jeg sitter i sofaen og ser de andre dra av sted for å lære nye ting, møte nye mennesker og gode venner og spise i selskap med andre. Selv sitter jeg igjen her med et hav av tid som skal fylles. Selvsagt går jeg ut og henter avis og post, eller jeg tar noen mer eller mindre planlagte runder  i nabolaget. Men det meste av tiden tilbringer jeg hvilende, mens jeg venter på at andre skal legge bort arbeidet og være klare for å leke med meg.
De siste ukene har vært ekstra kjedelige. For jo mer jobb matmor har jo mindre tid har hun til meg. Det er mindre håndsøm i stua, og kortere spisepauser. Det eneste lyspunktet slike stille dager er at hun ikke gjennomsøker huset og fjerner meg fra senger jeg ikke skal ligge i.
Men nå blir det en flottesen helg for jeg har  fått besøk av bestevennen min. Hele helgen skal vi leke, stjele mat fra hverandre og fortelle hverandre jakthistorier og frierskrøner. Og det sier jeg dere, alle burde ha en bestevenn de kan spise med, leke med og fortelle vanvittige historier til i visshet om at de aldri blir videreformidlet!

2 kommentarer:

  1. Fine Laika! Ønsker både henne og deg en strålende helg:)

    Klem Karianne

    SvarSlett
  2. Nåå, for noen skjønne dyr :) Det er godt for samvittigheten til matmor også, når venner kommer på besøk og de får rast fra seg litt :) Kjenner følelsen ;)

    SvarSlett