søndag 15. mai 2011

skal bare, skal bare


Joda, man kan ha så full kontroll og total oversikt som bare det i begynnelsen av mai. Fylt av overmot  krysser man av punkt etter punkt, ser målet i det fjerne og forespeiler seg selv en usedvanlig avslappende helg i disse dager.
Men som liten tue kan velte stort lass, kan også liten lue føre til sprekk i tidsplan og dertil dalende optimisme. Og så sitter man og syr hekter og hemper, hemper og hekter.
Nå er det håp, alt som skal være ferdig og fraktes ut av huset er ferdig. Det er Queenie glad for. Hun er ikke helt fornøyd med fremdriften på sin bunad. I kveld blir det ikke foldede hender, bare foldelegging av stakk.

3 kommentarer:

 1. Fiiin, gul neglelakk!! :-)

  Har fått strøket bunadsskjorte i dag, noe jeg vanligvis stresser med på morgenen den 17. *kremt* Men er likevel ikke i rute, men håper at det ordner seg likevel! (Ser jeg burde hatt ny stakk, men må lapoe og tilpasse på den jeg har i år i allefall). Jeg blir mer og mer glad i bunaden min, og der har du også noe av æren, for din blogg har gitt meg enda større respekt og ærbødighet for dette vakre, store håndarbeidet. Takk!

  SvarSlett
 2. Skithäftigt nagellack!ceptest

  SvarSlett
 3. SerendipityCat: Takk for veldig, veldig hyggelig kommentar! Jeg nyter mine mimosagule negler enn så lenge ( fargen skal av i kveld, den passer ikke til bunaden)
  Osloskånskan: Enig! Trodde jeg var for gammel for gule negler, men det gikk visst bra!

  SvarSlett