mandag 16. mai 2011

Bunadbikkje?

Hva synes dere om hunder i bunad? Selv er jeg litt usikker. Vel er det en finfin måte å få oppmerksomhet på, og beundrende blikk. Men det må jo være litt vanskelig når man skal svinse litt rundt, sette seg diskret på huk bak en busk eller rulle litt på gresset? 
Det har vært nevnt her i huset, at jeg burde få en egen liten bunad, med broderier og sølje og kanskje en nett liten foldestakk som rekker meg omtrent til halerota.
Men, jeg vet ikke helt. For selv om jeg trives med kos og klapp, og liker å vise meg fra min aller beste side, så tror jeg at dette blir bittelitt i meste laget.
Dessuten har jeg hørt et par samtaler her de seneste ukene som handler om dette med å kunne spise med god samvittighet selv om man er spent fast i et stykke ull. Og det sier jeg dere, ødelegge en festdag med korsettlignende affærer som gir meg halsbrann og sure oppstøt, det vil jeg altså ikke.
Heldigvis er matmor enig, hun synes ikke jeg skal ha bunad. Men jeg er litt usikker på om det er fordi hun er motstander av dette fenomenet ( bakstreverske kjerring) eller om det er fordi jeg var relativt lunken til mariuslua hun strikket til meg før jul?


Hmmm, hvis jeg ikke hadde smattet og spist på disse duskene hadde jeg kanskje sittet her akkurat nå og godgjort meg i min egen bunad fra Telemark...

5 kommentarer:

 1. När jag tänker mig om så borde jag kanske be om ett tassavtryck (poteavtrykk) som autograf?

  SvarSlett
 2. hehe, alle innlegg skrevet i jeg-form er signert Laika. Fruens innlegg er i høytidelig tredje person...Litt av moroa er å slå seg løs og skrive som en hund:)

  SvarSlett
 3. Matmor mener jeg burde ha herrebunad fra Østfold for å matche matfar som ikke er designet for herrebunad med tett vest...
  Hvit er den også...

  men jeg synes dere sneller er vidunderlig søte med raud stakk som jeg kan snuse under... ååå, var det uhøflig eller?

  Bunaden må ihvertfall være pølse og softis vennlig. så jeg får spesiallaget hundesløyfe fra dyrebutikken.
  Voff-voff
  Tommy the Poodle

  SvarSlett
 4. Tommy: Vi får snakke om dette over en hundekjeks ( mat ikke plante)...

  SvarSlett