tirsdag 5. mai 2009

Apropos grunnmur

Se for deg følgende: Du er sykmeldt grunnet et vanvittig mas på jobb, kjøkkentaket er ulekkert siden rørleggerne som fikset badet ikke var helt oppdatert på fuging og sånn, i stua sitter dagens åtti-årsjubilant og hans kone, og utenfor drønner gravemaskiner. Deres mål er å sprenge ut nabotomt, og hver gang de har fått mattene på plass blir vi beordret ut, sånn i tilfellle (haha ).
Man står bak bærbukser og ser huset riste, vandrer inn og koker kaffe, sjekker vinduer og speil, og synker ned i sofaen. Spretter opp med klesvask i tankene. Går ned i kjelleren, og føler seg hensatt til en tegnefilm. Årsak:
Sikksakklinjer skjemmer veggene. Ikke engang B-gjengen kunne sprengt bedre!
Grepet av panikk evakuerer man jubilant og co, styrter ut for å hindre mer sprenging og ringer Høvdingen: Kjære, de har blåst i stykker grunnmuren vår. Kan du komme hjem?
Neste sommer ble muren fikset, og huset står, men vi har motsatt oss all videre sprenging.

4 kommentarer:

  1. Uff og uff!!!!
    Men som du sier, ikke engang
    B-gjengen kunne gjort det så flott!!!
    Bra du fikk tatt bilder og blogget om det!

    SvarSlett
  2. Jeg hadde blitt hysterisk SINT, ved siden av å bli redd..

    SvarSlett
  3. Huff! Høsten 2000 (det regnet som besatt) hadde vi ikke mindre enn 10 bøtter i stuen. Skulle gjerne tatt en alvorsprat med ansvarshavende da... Jeg er imidlertid ikke i besittelse av slike evner....*smil*.

    SvarSlett
  4. J,H&L: Bildene ble i utgangspunktet tatt for å bevise skadeomfanget, men de kan jo brukes til andre formål også. f.eks. blogging!
    HKH: Jeg tror ikke jeg hadde overskudd til å bli sint der og da.
    Husmorvikaren: Her var det bare å klatre opp på gravemaskina og jamre! Høvdingen er diplomaten, mens jeg slenger spydigheter!

    SvarSlett