mandag 25. mai 2009

Bakerens barn og alt det der

Queenie er jevnt oppom systua og sorterer stoff til eget forbruk. Hun vil ikke sy selv, men fruen er hjertelig velkommen til å bekle henne og kosedyrene. I helgen ble det to skjørt, noe som vel må være rekord for frøkna. Det blir kanskje en kjole i måneden om sommeren, men ellers har man jo litt annet å bedrive. Det ene var såpass vellykket at hun øyeblikkelig måtte ut og lufte det, det andre ble besluttet å spare til penere anledninger.


Det hun innviet, er sydd av et IKEA-stoff, og har wienerlegg i livet. Det synes fruen er så fint på flate små mager! Det andre komponerte Queenie selv av to stoffstykker. Det fikk en dobbel løpegang oppe, delvis fordi fruen ikke fant den bredeste strikken og delvis fordi det blir så innmari mye stoff i livet med enkel løpegang.
Woody takker pent nei til alle fruens tilbud om hjemmesydd, så han snekret hus til Laika sammen med Høvdingen. Blider av dette kommer når huset er malt og bikkja har akseptert det. Fruen tipper vi må pensle det med brun saus innvendig for å få henne inn!

3 kommentarer:

 1. Så fint! Fruen er flink! Kan godt få sy skjørt til meg, også! ;)
  Enig om wienerlegg - men syns det egenkomponerte var veldig fint og herlig sprekt.

  SvarSlett
 2. Så kule klær! Hadde jeg hatt råd til skreddersydde klær skulle jeg GJERNE kjøpt noe av deg!!

  SvarSlett
 3. Embla: Takk! Hun er veldig godt fornøyd selv også, og ser for seg økt produksjon...
  Maria: Takk til deg også! Jeg syr mest bunad, det andre er når jeg er lei av lover og regler.

  SvarSlett