søndag 3. mai 2009

Lang dags ferd mot natt


Den årlige spikkedagen i husflidslaget har gått av stabelen, med hele familien til stede. Queenie var meget lunken til prosjektet, noe som kan skyldes et pinlig kutt i fingeren i fjor. Men lovnad om motorsykkelskyss og ti minutters opphold gjorde susen. Hun har ikke helt begrep om tid ennå, så fruen jatter friskt med på disse ti minutters forslagene hennes!
Da den første båten var produsert forkynte hun fornuftig nok at hun skulle være så lenge som mulig. Dagens samlede produksjon ble: tre båter, en blyant, en seljefløyte, fire armbånd og et totempælprosjekt som venter på inspirasjon i garasjen. Vi var sammen med Octava med mann og barn, og jammen er det hyggelig å treffes i friluft ( fruen og Octava treffes jevnlig på Ikea etterat barna er lagt).
Etterpå ble de med til oss, så vi kunne videreformidle litt sko, en sykkel og en særdeles rosa sparkesykkel. Og så må det jo sammenlignes strikketøy... I tillegg kom en annen venninne, med en av Queenies hjertevenninner, så dagen har vært god fra ende til annen.
I tillegg er særoppgaven ferdig, og Woody har godkjent alle fruens omskrivninger og innspill. Dette går lettere og lettere jo nærmere vi kommer deadline!
Nå er det kveld, og fruen tenker på å begynne på eget arbeid. Det bør klippes en bunadlomme og en lue, og helst burde man få dette gjennom symaskina også. Problemet er det anseelige skjorteberget som vinker fra toppen av tørkestativet... Valgets kval!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar