fredag 15. mai 2009

det går likar no'Man kan vel ikke akkurat takke xl1 og rett i koppen, men det letner betraktelig her. Tre bunader har blitt hentet i dag, en skjorte hentes i kveld, bunaden til Woody sitter som et skudd og Queenies bunad mangler nesten bare håndsøm. Sko, sølv og annet tilbehør er sortert og systematisert og alt ligger an til en hyggelig nasjonaldag. Hurra! Nå skal man slappe av med litt vin!

4 kommentarer:

 1. Hei på deg ! Så kjekt å lese at du
  er i rute. Det nærmer seg her også, alt er iallefall strøket av bunadsskjorter og forkler,takk og pris !

  Ha en riktig flott nasjonaldag.

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei
  Jeg fulgte rådet ditt fra første mai om stryke bunadsskjorten flere dager på forhånd, enn kvelden før som har vært det gjengse her. Da skulle avdunste all fuktighet ordentlig før bruk, Nå er jeg spent på om vestfoldbunadens skjorte skal krølle mindre enn tidligere år. Forresten prøvde jeg samme triks på et par linbukse, strøk dem, lot buksene henge et par dager og et mirakel skjedde. De lignet ikke et trekkspill allerede kl. 10, men så faktisk strøkne ut i opptil flere dager.

  Nå er det bare å glede seg til nasjonaldagen.

  SvarSlett
 3. Å, du er godt forberedt! Det nærmer seg her også, men fremdeles er det litt igjen.. Men ble inspirert til å sette i gang med det aller siste, sånn at kvelden ikke blir et ork.. :) Ha en fin dag i morgen!

  SvarSlett
 4. Lisbeth: takk det samme. vi har bomullskjorter så de tar jeg i kveld.
  ver: Så bra! gamle husmortips er ikke å forakte.
  HH: det går litt opp og ned. jeg var bedre forberedt i går enn i dag av en eller annen underlig årsak.det burde vel vært omvendt?

  SvarSlett