lørdag 2. mai 2009

On a clear day....

You can see, if not forever, at least the floor... Queenies rom har en lei tendens til å gro igjen, så i dag har mor og datter lagt seg i selen og ryddet som besatt og rommet har blitt atskillig lysere enn i går. Da romsterte fire jenter der inne , noe som resulterte i at rommet etterpå ut som om det var blitt hjemsøkt av tornadoer.

Til og med hyllene har blitt ryddet! Fruen er svak for dette strykebrettet. Det ble kjøpt på modellsalg på Husfliden i Oslo før fruen hadde oppdaget at nummer to var ventende, og ble derfor ansett for å være et tegn fra oven om at jenta var underveis. På samme måte som en gjetergutt-kopp fra Porsgrund ble kjøpt før man skjønte at Woody lå til modning. Og ja, kjønnsroller....
Bord og stol er etter Queenies oldemor, og går i arv til yngste jente i familien. Fargen er fra fruens barndom, og selv om gult og orange ikke er tidens farger så forblir det slik. Nemlig! Vi er ikke direkte hektet på innredningstrender.

5 kommentarer:

 1. Hei på deg! Håper du har en fin helg og at du ikke har alt for mye å ordne før 17. mai med bunader og greier?

  Det ser ut som et deilig jenterom. Jeg ser en fin sommerfugl, en sengehimmel og masse rosa ting :-) Jentesmak er vel aldri helt av eller på moten, den bare er...roooosa.

  SvarSlett
 2. Hei. Ligger en utfordring til i bloggen min.
  http://mykstart.blogspot.com/2009/05/neslepesto.html

  SvarSlett
 3. Fint rom:-) Så gøy med leker/møbler i arv. Prinsen min skal arve dukkehus som min bestemor laget til meg da jeg var liten. Gleder meg veldig til å ta det frem!

  SvarSlett
 4. Hei.

  Leser under her,
  kap. 5 var totalt
  ukjent for meg...
  MEN nyttig informasjon!
  Takk, takk.
  ((+ emmelines: i kaldt
  vann, men den informasjonen
  trenger jeg vel ikke :))
  Jeg har fått "kjeft" for
  litt av hvert når det
  gjelder bunaden min.
  Bl.a. for at den ikke ble
  kloret. Ja, skjorten blir
  ikke kritthvit, men det er
  jo lin. Her har sikkert
  du et synspunkt: Hvor
  hvit bør den være ?

  Ha det bra.

  SvarSlett
 5. Ragna: Joda, det er endel jobb, men jeg tror jeg har kontroll!Rommet er fint når det er ryddig, ellers er det frykktelig!
  Mykstart: Spennnende, og skremmende! J
  Mammadamen: heldig prins! Det blir sikkkert moro for deg også å se det igjen.
  Nyperota: Den skal jo ikke være blåhvit akkurat. Lin har det best når det hvitner naturlig av vask og bruk, så ved første gangs bruk har man gjerne en gulhvit skjorte og så går det seg til. Nesten papirhvit er bra!Helbleket lin har også kortere levetid enn halvbleket ( altså gjort fra fabrikken)

  SvarSlett