fredag 29. april 2011

soccer mom

Forrige gang man var på en fotballkamp av en viss størrelse var cupfinalen i 1988, og fotballinteresse er vel ikke hva folk flest forbinder med Fru Storlien. Derfor har det vakt en viss munterhet at Fruen nå pakker og drar - på fotballtur. Midt i høysesongen...Men det er noe med disse barna, deres drømmer og ønsker og hva vi mødre lar oss inspirere til å finne på.
At det i tillegg er et prinsebryllup på gang, at vi kan se dette på storskjerm både her og der og få utallige muligheter til å kjøpe pene tekopper med hjem til den royalt engasjerte Queenie er en ekstra bonus som også gleder Fruen.
Man ser også for seg muligheten til litt shopping av typen ikke-royale suvenirer og ikke-fotball-relaterte suvenirer. Som mor har man for lengst lært seg forhandlingstaktikk på høyt plan og antall minutter brukt på kamp skal omsettes i samme antall minutter brukt i mødrevalgte butikker.
I sannhet, det ser ut til å bli en strålende helg og Fruen håper denne kampen blir like underholdende som de man har bivånet som en av tyve hylende sidelinje-mødre de siste årene.

2 kommentarer: