fredag 29. april 2011

soccer mom

Forrige gang man var på en fotballkamp av en viss størrelse var cupfinalen i 1988, og fotballinteresse er vel ikke hva folk flest forbinder med Fru Storlien. Derfor har det vakt en viss munterhet at Fruen nå pakker og drar - på fotballtur. Midt i høysesongen...Men det er noe med disse barna, deres drømmer og ønsker og hva vi mødre lar oss inspirere til å finne på.
At det i tillegg er et prinsebryllup på gang, at vi kan se dette på storskjerm både her og der og få utallige muligheter til å kjøpe pene tekopper med hjem til den royalt engasjerte Queenie er en ekstra bonus som også gleder Fruen.
Man ser også for seg muligheten til litt shopping av typen ikke-royale suvenirer og ikke-fotball-relaterte suvenirer. Som mor har man for lengst lært seg forhandlingstaktikk på høyt plan og antall minutter brukt på kamp skal omsettes i samme antall minutter brukt i mødrevalgte butikker.
I sannhet, det ser ut til å bli en strålende helg og Fruen håper denne kampen blir like underholdende som de man har bivånet som en av tyve hylende sidelinje-mødre de siste årene.

3 kommentarer:

 1. Jeg er en velvære lege som spesialiserer seg på psyko-neuro immunologi. Jeg har vært i praksis i 32 år og har gjort den emosjonelle siden av helse for over 20 av dem. Frykt er akkurat slik at vi kontrollerer andre (ektefeller spesielt). Gode nyheter! Du trenger ikke å leve med dette. Se etter en kristen stavkirke som bruker nevro-emosjonell teknikk og la ham hjelpe deg. Jeg har hjulpet hundrevis av pasienter gjennom årene. Det kan løses! Og ved Guds nåde kan ekteskapet ditt bli gjort til å trives igjen! 2. Mosebok 14:14. Du kan kontakte meg sharajasid@gmail.com

  Kontakt -
  E-post: sharajasid@gmail.com
  Telefon: +2349066376197
  WhatsApp No: +2349066376197

  SvarSlett