lørdag 16. april 2011

en storesøster

Det fine med å ha en Storesøster er at man alltid får gode råd. Selv om man av natur og lynne er uenige, vil en Storesøster alltid ha et råd på lager. Hun kan hjelpe med gjenstridige mattelekser, hun kan jekke en oversminket lillesøster ned på jorden og hun bidrar med konstruktive forslag om hvordan man skal takle foreldre. I butikker kan hun komme med innspill av typen Den var veldig fin, men jeg ville ikke kjøpt den. I slike situasjoner kjøper man øyeblikkelig nevnte plagg.
Noe annet som er fint med å ha en Storesøster er at selv om det er mer enn femten år siden hun døde, er hun fremdeles en del av livet. Når livet ikke spiller på lag, når man er en liten og redd lillesøster kan den gode stemmen høres som et stille pust Det går bra. Det vet du!
Og det går bra hver gang...

2 kommentarer:

  1. Minnene har en med seg, uansett, også de levendegjort minnene av "hva ville hun ha sagt i dag".
    Takk for at du stadig skriver om din storesøster og setter ord på det vi alle deler, noen vi har mistet og har med oss allikevel.

    SvarSlett
  2. Takk! Jeg synes det er viktig at hun får være med her også, som ellers. Og så ønsker jeg at det skal bli lettere å snakke om de sorgene som ligger langt tilbake i tid også, for de forsvinner ikke.

    SvarSlett