søndag 17. april 2011

Alene hjemme

Det har vært usedvanlig stille i huset denne helgen. Ingen solslikkende hund, ingen snakksomme unger, ingen Høvding å være sammen med. Bare en frue utstyrt med arbeidslister, målbånd og stoffbiter.
Status hittil er tilfredsstillende;
faldet et Nordlandsforkle, sydd en lue til Gudbrandsdal festbunad, foldelagt en stakk til Rogalandsbunad, satt på linning og montert den på livet, foldelagt stakk til Gudbrandsdal festbunad og montert den til livet, foldelagt og kantet forkle til Rogalandsbunad, demontert en Vestfoldbunad, tråklet en cape, demontert en Nordlandsbunad og rynket stakken til en annen Nordlandsbunad.
Og drukket kaffe.
Sannelig, det ser ut som om det blir en kort arbeidsdag i morgen!

5 kommentarer:

 1. Sikkert fredelig, tross effektiviteten. God påske!

  SvarSlett
 2. Slik er påska litt her også - bortsett fra at gjengen er jo "hjemme", men farter på utflukter med den kjære pappa-mannen hver dag, slik at skrivedamen kan sitte traust over bøker, papirer og pc. Men heldigvis fylles hus og hage igjen på ettermiddagene!

  SvarSlett
 3. Neste som en liten Norgesreise med du jobber, det der!

  Ønsker deg en riktig god påske,Fru Storlien! KLem fra Eirin

  SvarSlett
 4. Camilla: veldig, veldig fredelig. Og nå nærmer det seg ferie med god samvittighet!
  Underveis: Sånn er det. Noen ganger bytter man på å være den som tar hoveansvaret for de søte små - lagarbeid er viktig og riktig.
  Eirin: Ja, jeg begynner å bli ram på fylker og dalfører:)

  SvarSlett
 5. Som skrevet hos "underveis", består min påske også av jobbing, mens min kjære er på svigers hytte sammen med barna. Jeg har muligheten til å skrive i lange baner uten at tid spiller en rolle. Savner dem litt da, så det er godt å vite at det finnes flere som er i denne situasjonen.

  SvarSlett