fredag 22. mai 2009

Interiørblogg?

Det er så mange fine interiørblogger der ute. Mange fine, hvite gjennomførte hus. Fruen leser om nypusset sølv, hvite benkeflater, friske blomster og lekre løsninger. Man blir rett og slett lett misunnelig. Disse damene har menn og barn og de har perfekte hjem, tror fruen. Sukk hjerte... man skulle ønske at noe slikt var gjennomførbart her i huset også. Men det er det ikke. Og hvis noen skulle lure på hvorfor, her er beviset:

Det er en tynn linje mellom shabby og chic, og selv om huset ser bra ut på gode dager, ser det tilsvarende ille ut på dårligere dager. Dessverre er de dårlige interiørdagene de gode barnedagene hvor det kryr av unger, gangen flyter av sko, det er tegneprosjekt over hele kjøkkenet og planteprosjekt i stua. Når lystige Laika i tillegg har besøk av sin lystne og heftig røytende bestevenn sier det seg selv at her blir det ingen interiørblogging. Thumbs up for dere som mestrer kunsten. Fruen er ikke der.

8 kommentarer:

 1. Men om Fruen ikke er helt "der" når det gjelder fasade/interiør, så er hun veldig "der" når det gjelder sjarme og kos! Jeg skulle gjerne vært gjest hos deg på en slik barnedag :)

  SvarSlett
 2. Jeg er heller ikke der, ref mitt innlegg om å være lite GJENNOMFØRT. På gode dager, er her slettes ikke så verst, kunne godt ha interiørbogget enkelte vinkler.. slik er det ikke nå. Mor holder på å lage sybok.. og stua er arbeidsrommet. Eksen stønner når han er innom og sier han er glad vi ikke bor sammen nå! Hehe...

  SvarSlett
 3. Det bilde der gjorde meg veldig glad, for å si det slik:)

  SvarSlett
 4. Det er godt å se at det ikke bare er hos meg, det flyter av og til.
  Og gode barnedager det trenger vi..
  Jeg ser for meg at dersom jeg skulle forsøke å ha et blenda hvitt hus, så hadde ikke det holdt mer enn noen timer..
  Når en har en stk. fotballspillende 9 åring med konstant søle og sand under skoa.
  En Prins som har forunderlige mye gress med seg hjem, etter golf.
  For ikke å snakke om Ronja, Ludvig og Lillepus som drar inn halve skauen!
  Da funker det dårlig å kjøre hvitt, hvitt, hvitt!

  SvarSlett
 5. For et herlig og ikke minst ÆRLIG bilde!

  SvarSlett
 6. Godt å se det er flere av oss. :) (Minner meg om enkelte av oppskriftene jeg har lagt ut, der jeg ikke legger skjul på hvor mislykket matprosjektet ble, ha ha).

  SvarSlett
 7. Ha ha ha! Der kjenner jeg meg igjen gitt :D

  Det kan være morsomt å kikke innom disse interiørbloggene av og til. jeg er est imponert over at de har noe nytt å vise frem hele tiden? Nye hyller med stæsj både her og der. Det må da bli fullt en gang?

  Kanskje de da bare begynner på nytt og bytter ut det hvite med noe annet hvitt.

  Hva vet vel jeg som har kjøkkenbord fra 90-tallet ;)

  SvarSlett
 8. Embla: Takk! Bare kom!
  Mykstart: Hehe, jeg tror Høvdingen skulle ønske jeg var en sekratær med andre intereser enn tekstile, støvete innimellom.
  Mammadamen: Bare hyggelig!
  HKH: Tror vi har det ganske likt... jeg drømmer om en selvrensende hvitmaling.
  Vigdis: Og det er ikke det minste arrangert!
  Sulvis: Mislykket matlaging ja,der ga du meg noen gode ideer til senere blogging.
  Synline: Kanskje de bytter hvite ting seg i mellom? Alle mine kule arrangement blir fluksens boikottet av en sokk/ fjernkontroll/ avis/ galss/ flekker.

  SvarSlett