tirsdag 22. februar 2011

50-50


For tiden svever Fruen litt rundt i bloggelimbo. Det skulle vært en bunadblogg dette her, med små innslag om andre håndarbeid. Tanken var god nok den, og bloggen hadde sikkert vært  både fin og faglig. Men så er det alt det andre da, barn og bikkje, sorg og savn, bøker og blonder, det sniker seg inn.
Og selv om man aldri kommer til å havne der oppe blant Norges mest leste, så er man da med, trygt plassert på en tue i utkanten av bloggverdenen.
Jo, jeg tror jeg fortsetter en stund til jeg.

psss. tallet over følgere er antall besøkende hittil, en gang i formiddag. Ordnung och reda, det liker vi!

10 kommentarer:

 1. Jaa :-) Du er kjempeflink til å blogge. Du har garantert flere lesere enn du har følgere i hvertfall!

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Kjempefint tall det der :) Koselig blogg du har!
  Klem fra trofast følger ;)

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Jeg smugleste deg en god stund før jeg hoppet i det og sterkt inspirert av deg ble en blogger selv. Stå på - med barn og bikkje og blonder og bunad, sorg og glede.

  SvarSlett
 4. Du skal ikke kimse av femti følgere - det er sånn det ofte starter;) Skal du nå toppen, må du nok skifte sjanger. Men det er vel ingen interessert i?

  SvarSlett
 5. Wow, OMG og alt sånn til 50/50, godt du ikke gikk glipp av øyeblikket.

  SvarSlett
 6. Jeg er ofte innom jeg, fortsett som du gjør du, liker bloggen din!

  SvarSlett
 7. Bra! Du må ikkje slutta nett no når eg har funne deg :) Du skriv levande og inspirerande!

  SvarSlett
 8. Stusser du i det hele tatt??! Det er klart du skal blogge! En bunad følger jo et menneske gjennom hele livet, så at du skriver om barn og bikkje, sorg og savn, bøker og blonder i tillegg til sying, er bare passende :) Jeg ville savnet deg veldig om du ble borte! Varm klem fra din bloggevenn :)

  SvarSlett
 9. Har lest bloggen din noen måneder nå, og jeg storkoser meg! :) Takk for at du deler hverdagen din med oss!

  Også lurer jeg på noe da; for jeg skal ha bunad, øst-Telemark raudtrøye. Jeg ser man kan ha både vippe og skaut, og jeg har hittil ikke lest noe om at skaut er forbeholdt gifte kvinner.

  Jeg er en hårplagg-junkie og vil gjerne bruke skaut hvis jeg kan, og lurer derfor på om det er "lov" når jeg ikke er gift? Vippe skal jeg ha uansett, for detn skal visst under skautet ser det uttil.

  SvarSlett
 10. Så bra! Set stor pris på bloggen din - kom på grunn av bunadstoffet, og blei på grunn av heilheita. Gleder meg til kvart innlegg :o)

  SvarSlett