torsdag 23. desember 2010

julestrømper


På kalenderen henger bare to stusslige twistbiter igjen og venter på å plukkes. Venner som har vært innom har uttrykt sin bekymring for de søte små som får så stusslig lite på Julaften. Årsaken er imidlertid ikke at vi synes de får nok denne dagen, men at vi denne dagen bruker julestrømpene.
Queenie fant dem fram for flere dager siden. I den anledning må følgende sies; om noen savner noe kan dette barn lånes ut ettersom hun er den rene sporhund når det gjelder å søke opp fortapte og bortgjemte gjenstander.


Julestrømpene ble tatt i bruk for et par år siden. Sydd av ullfilt og dekorert med diverse rester. Og om noen reagerer på bokstavene på strømpene så er det slik at Woody og Queenie egentlig heter noe annet. Ikke veldig annerledes, men litt...

3 kommentarer:

 1. De er nydelige!! (og nå må jeg jo prøve å gjette på hva de heter!)

  Her er det stripete ullstrømper som er julestrømpene. Og på kalenderen henger noe pent å henge på juletreet. Ikke synd på noen verken her eller der.

  SvarSlett
 2. Egentlig heter de det heter her...jeg har bare brukt google translator, fantasi og den kjekke boken "hva betyr ditt navn". hehe, julenøtt!

  SvarSlett
 3. Ikke blir jeg mye klokere på hva de søte små egentlig heter, men fine julestrømper det har de...og det ville ikke forundre meg om de har fine navn også!
  Ha en riktig god jul hva dere nå heter alle sammen :-)
  netty

  SvarSlett