mandag 27. desember 2010

julepynt


Noe av det beste med jul er muligheten for å pynte hjemmet med alt man har stuet unna i skuffer og skap. Fruen henter med lett hjerte frem broderte duker, emaljerte fat og andre dekorinnslag som aldri ville fått innpass i et interiørmagasin fra dette årtusen.
Høvdingen som hadde vært minst like lykkelig i et stilrent hjem med mindre julenips teller ned til trettendedag jul og muligheten for å igjen kunne velge kaffekopp etter behov og ikke etter dekor.
Fruen har foreslått å holde jul til tyvendedag jul, men det virker som om det er uaktuelt. Den eneste andre som synes det hadde vært strålende er den firbente som har annektert juletreteppet. Hun har tilbrakt mer tid på gulvet de siste dager enn det siste året, godt innrullet i hjørnene av teppet som var hakket mer presentabelt for noen dager siden.

2 kommentarer:

  1. Her har katta vist stor interesse for juletreet og pynten. Hun tror stadig at kulene er hengt opp for hennes fornøyelses skyld. Men vi har noen år på baken og henger selvfølgelig ikke den mest skjøre pynten innenfor hennes rekkevidde.

    Kos deg med kaffekopper med riktig dekor. ☺

    SvarSlett
  2. da ser nok treet deres ut omtrent som vårt; med pynten samlet på øverste halvdel...

    SvarSlett