onsdag 15. desember 2010

Dagens utfordring


I dag skal ikke Fruen klippe eller sy. I dag skal man isteden befinne seg på den andre siden, og bedømme andres klipping og sying.
Det er ganske lurt det de gjør på den videregående skolen hvor Fruen tidvis vikarierer, de bruker sensor på tentamen slik at elevene venner seg til dette i god tid før eksamen. Fint er det også for elevene å få en vurdering fra en annen enn faglærer, for selv om vi stort sett er rørende enige om karaktersetting er det kjekt med en annens oppfatning i tillegg.
Høyhælte sko er funnet frem. Enhver sensor med respekt for seg selv må vel klapre rundt på den slags fottøy? Hårknute ble det derimot ikke, etter å ha fått stusset vekk noe sånn som ti cm hos frisør får lokkene henge fritt i en patetisk happy-hippie-variant som sikkert myker opp inntrykket fra hælklapringen.
Og som dere sikkert skjønnner siden hovedfokus er på hvordan sensor bør se ut, så er ikke Fruen veldig vant til denne jobben! En forstandig pedagog ville sikkert tenkt mer på den faglige bedømmelsen...

5 kommentarer:

 1. Dytt brillene langt ut på nesetippen så kommer den faglige bedømmelsen av seg selv.

  Ha en fin sensordag!

  SvarSlett
 2. Her er det også sensurering på trappene. En gjeng studenter leverer sine skrifter i dag - som skal ankomme underveis-huset i morgen for nøye studium og vurdering av underveis-damen. Men utseendet mitt kommer nok til å telle ganske lite....

  SvarSlett
 3. Hihi, jeg kan se deg for meg - tipper du er arketypen på sensor innen ditt fag:-) Håper du skremmer dem litt, jeg!

  Ha en fin dag:-)

  SvarSlett
 4. MammaogMer: Det gikk bra, alle bestod. Brilletipset skal jeg huske til neste gang.
  Underveis: Jeg har det sikkert lettere sånn sett, her er det sømmer, sting, materialvalg og begrunnelse. Ganske målbart.
  Mammadamen: Jeg har nok gitt dem noe å tenke på ja!

  SvarSlett
 5. Du vet det at NOEN må ta seg av å være prydbusk også under slike evenementer.
  Så hvis du både kan se streng og flott ut samtidig som du oser av "dette vet jeg best" kan det vel ikke bli annet enn vellykket!

  SvarSlett