søndag 31. oktober 2010

Give away!


Det ryddes videre, og innimellom alle halvferdige og kvartferdige prosjekt finner man et og annet som er ferdig også. Det er klart for Fruen at det befinner seg nok skjerf og sjal i dette hus til å holde en storfamilie varm gjennom en istid eller to. Samtidig strikkes det ufortrødent videre; skjerf er lett å legge opp, og passe tanketom aktivitet foran fjernsyn og ved lekselesing.
Spørsmålet er hva man gjør med alle disse skjerfene? Det får være måte på hvor mange Queenie trenger, og de nære og kjære er vel for lengst lei av Fruens myke julegaver?
Derfor tenkte Fruen det kunne være hyggelig med en liten give away, for første gang. Så om noen har lyst på et rosa skjerf, i Rowan tweedgarn, legg igjen en kommentar her og så blir det trekning på tirsdag.

Og for å gjøre det helt klart, det er ikke bare for å slanke skuffer og skap altså, det er fordi det er så mange hyggelige lesere der ute.

Vi har en vinner! Offentliggjøres i morgen med dertil egnet, og splitternytt bilde!

15 kommentarer:

 1. Så fint skjerf! Vil ha! :)
  ingvild.sol@hotmail.com

  SvarSlett
 2. Yes! Dette vil jeg vinne! Aner ikke hva Rowan tweedgarn er, men jeg ser et flott, rosa skjerf som jeg gjerne vil vinne!

  SvarSlett
 3. Jeg vil også gjerne vinne... :)
  Det ser nesten litt kontstrikk-aktig ut, som min kjære mormor var så god på. Barnebarnet er nok ikke så flink, dessverre.... ;)

  SvarSlett
 4. Slenger meg på! Var så fint et skjerf! :)

  SvarSlett
 5. Fant deg hos Marion og ble så nysgjerrig på navnet, for Storlien er nærmeste svenske sted fra meg;)
  Nydelig skjerf du skal gi bort;)

  SvarSlett
 6. Kjempefint skjerf i lekker farge. Er med jeg også!!!!

  SvarSlett
 7. ...hva,skal du ikke lodde ut "soppen"?
  netty

  SvarSlett
 8. Nydelig skjerf som jeg gjerne vil vinne!

  Lykkeliten

  SvarSlett
 9. Jeg vil gjerne vinne dette fine fine skjerfet!

  SvarSlett
 10. Utrolig fint skjerf Fru Storlien! Er det konstrikk? Jeg er veldig nyskjerrig på konstrikk. Rosa er ikke helt min farge, så jeg blir ikke med på giveaway i denne omgang. Bedre at noen andre får det :) Giveaway av egenstrikk var en god idé. Kanskje det er lov til å håpe på andre i fremtiden?

  Tusen takk for link til Halloween inlegget! Det ble jeg glad for. Mest glad ble jeg om inlegget mitt førte til at du nå har et mer positivt syn på Halloween. Jeg er jo så overvettes begeisteret for denne feiringen :)

  SvarSlett
 11. Jeg vil gjerne ha! Og fargen så veldig flott ut, den kan jeg like! ;-)

  SvarSlett
 12. Så fint skjerf! VIL VÆRE MED!

  Ivrig hilsen!

  SvarSlett
 13. Hei!

  Har veldig lyst på det fine skjerfet!

  SvarSlett
 14. Så fint! Og FIIIN farge! :))
  Jeg er gjerne med i trekningen!
  Ha en GOD høstdag i vinden og regnet, her går det i jazz, fyr på peisen og sløving på sofan - orket ikke mer husmorsysler.

  Mvh Fru Perez :)

  SvarSlett