onsdag 6. oktober 2010

Så myk som smør med sukker på


Queenie er en omtenksom ung dame og fylt av omsorg for mors arbeidsmengde og kreative vekst. I går kom hun derfor med denne tegningen, av det som forhåpentligvis blir årets nissekjole. Det er nemlig slik at lignnde tegninger har blitt presentert opp gjennom årene, helst i midten av desember, med et voldsomt ønske om nissekjole man kan gå rundt juletreet med siste skoledag. 
Siden det ikke har vært noe stort samsvar mellom drøm og virkelighet kom hun derfor med følgende replikk da tegningen ble overlevert;
Jeg vet jo du har veldig mye å styre med i desember, så derfor tenkte jeg vi kunne begynne å tenke på nissekjolen min nå. Da kan vi kose oss med å lage den og så blir det ikke så stresset. Og du vet, det er ikke mange år før jeg slutter å ønske meg sånne ting som du kan sy!
Sannelig, den ungen vet hvilke knapper hun skal trykke på...

8 kommentarer:

 1. Fantastisk! :) Slike små gleder kan man jo ikke bare ignorere, jeg gleder meg til å se bilder av henne!

  Ha en fin onsdag i høstregnet! :)

  SvarSlett
 2. Fru Perez: Vi får håpe planene blir realisert i år, vanskelig å skylde på dårlig tid ihvertfall.

  SvarSlett
 3. Hærlig! Jeg gleder meg også til å se bildene....og undres på hva det blir av den unge dame i senere år!
  Vettug jente!

  SvarSlett
 4. Hahaha. Så nå er du i gang med å sy??

  SvarSlett
 5. Klok pike, din Queenie. Likte også tegningen med spesifisering av kantebånd og hvilke farger som skal hvor. Nissekjolen er tydelig gjennomtenkt. Et klart ønske om kjole, men kanskje mest ønsket om et felles prosjekt?

  Da jeg var liten likte jeg å lage mat sammen med min mor, fordi det var noe hun likte og var flink til (og fortsatt er). I dag lager jeg mye mat og med glede. Ekstra hyggelig er det når moren min og jeg er på kjøkkenet sammen.

  Datteren min og jeg har små prosjekter sammen nå (hun er to år), og jeg gleder meg allerede til hun er eldre og vi kan gjøre mer avanserte ting.

  SvarSlett
 6. Dæsken, den fremmelige unge damen visste akkurat hvor det klemmer best ;) klok jente! Hun har jo rett.. gleder meg til å høre mer om dette! Klem på deg :)

  SvarSlett
 7. Hvorfor ikke: Jeg tror hun ksn bli hva som helst, her er det vilje og pågangsmot!
  Sulvis: ehhh, det er jo høstferie...
  Mamma&mer: Så heldig du er!Min mor har ingen utpreget kokkeglede,noe hun har overført til meg(:
  Embla: Hun er ganske slu! Bilder kommer etterhvert, jeg mangler bare stoff, bånd og litt tid.

  SvarSlett
 8. Jeg hadde alltid lyst til at mamma skulle sy og strikke mer, så jeg kunne lære. Queenie er heldig sånn. Kanskje du overfører litt til henne? Etter tegningen å dømme er hun godt i gang. Gleder meg til å se nissekjolen etterhvert!

  SvarSlett