torsdag 21. oktober 2010

Om arbeidslivets velsignelse


Noe savne rman tross alt fra tiden som diskenspringer, for eksempel  produsenter som  hadde skjønt dette med smiskegaver. Fruen fikk sjokolade både vinter og vår, silkepyjamas og bibelvers. Det får så være at påskesjokolade i september kan være noe trått å svelge og at pyjamasen var i snaueste laget. Det at bibelversene falt på stengrunn får også være, det er tanken som teller.
Vesken på bildet var av de bedre av disse gavene, den ble øyeblikkelig annektert av Queenie som mente at dette ikke helt var Fruens stil og at det var best hun passet på den, sånn for sikkerhets skyld...

Nå til dags er det er sørgelig langt mellom smiskegavene her på systua. Tydeligvis har ikke kundene skjønt at ikke bare må maskiner smøres, men også sydamer.  
På den annen side kan man velge å se lyst på det, det er lettere å forholde seg til kunder enn krakilske produsenter som mest sannsynlig hadde lumske baktanker om egen vinning i bakhodet. 
Om det er noe annet man savner? Tja, selskap i lunsjen, kanskje.

2 kommentarer:

  1. Håper du skrur på radioen når du spiser lunsj! Synd at ingen kommer med en oppmerksomhet i ny og ne, det hadde du da fortjent! Hvis jeg noen gang bestiller noe av deg, lover jeg å komme med en stor blomsterbukett som takk for håndtverket!

    SvarSlett
  2. HH: Jeg pleier å lunsje sammen med dr.Phil, eller Oprah...Blomster får jeg jo noen ganger, men disse ukurante smiskegavene er det sørgelig langt mellom nå.

    SvarSlett