mandag 4. oktober 2010

Høstferie


Mens Høvdingen er på jobb styrer og stuller vi andre hjemme. Fruen syr noen sting i ny og ne, de søte små pusler med sitt og forstyrrer mor som blir stadig mer amper over at det aldri er mulig å få arbeidsro. Når man således er farlig nær bristepunktet er det to muligheter;
a. eksplodere, sette på en film som de forhåpentligvis blir enige om og jobbe videre med nattsvart samvittighet
eller
b. puste dypt inn, pakke bort sysaker og innta kjøkkenet med påklistret smil og muffins på menyen. Og det fine er at etterhvert som alle roer seg, blir smilet stadig mindre påklistret.

Så får man heller legge inn en arbeidsøkt i kveld og være takknemlig over at høstferien er plassert etter høstkonfirmasjoner og at vi i denne regntiden ikke har en eneste potet som skal høstes.

4 kommentarer:

 1. deilig deilig! sånn muffinsform vil jeg også ha......! og for å sitere en eller annen reklame-tekst..."Den beste tiden er den du deler med andre" .....var det ikke no sånt det var? En klisjè, men like sann for det-!

  SvarSlett
 2. Kjenner igjen det med ikke aa faa arbeisro ett sekund...
  Det er frustrerende mange ganger, men jeg tror det beste er aa legge bort arbeidet til etter barnas leggetid...
  Jeg har en 4-aaring som er paa skole (bor i spania) og en paa 1,5 som er hjemme med meg hele dagene. Det er en utrolig hektisk og krevende alder. Stort sett koser vi oss masse,men jeg kjente meg saa godt igjen i det du skrev her ogsaa.
  Fin ettermiddag til deg:)

  SvarSlett
 3. Herlig med ferie er det nå uansett.
  Her har det vært lompebaking med bestemor i dag...og man må bare erkjenne at bestemoren er utstyrt med adskillig flere porsjoner tålmodighet enn moren...
  God høstferie!
  Netty

  SvarSlett
 4. Akeleiedamen: De er veldig kjekke! Og ja, klisjeer kan være en lidelse, men er ofte sanne.
  Heidi: Det er mest kos, men så savne rman det å ha et "eget liv" innimellom.
  Emaljepikene: jeg tror barn er mer tålmodige sammen med bestemødre...

  SvarSlett