mandag 18. oktober 2010

Høstpynt


Det er utvilsomt høst, og mens enkelte i familien lengter og lengter etter snø er resten av gjengen tilsvarende lykkelige hver morgen det ikke er snø...
Men, snø eller ikke, høsten er en fin tid. Ute på tur hopper vi i hauger med løv og håper de ikke skjuler små visittkort fra vandrende hunder, og Fruen kan med god samvittighet trekke på de heldekkende strømpebuksene. Fint er det også er at slitne negler kan dekkes med hansker, og at vinterjakker og -kåper kan hentes frem fra skap. 
 Fruen brukte mer tid på jåleri før, men her kan man ikke skylde på de søte små. Det er liten tvil om at engasjementet man la i sminke og tilbehør var større mens man jobbet som diskenspringer og toget til Tigerstaden hver dag enn nå, når man stort sett bare forflytter seg mellom etasjene. 
Queenie har ymtet om at alle hansker og tørklær som den senere tiden har ligget gjemt og glemt likegodt kan overtas av henne. Derfor er Fruen svært glad for å skulle jobbe en og annen dag i storbyen de neste månedene; om man da passer på å sirkulere mellom diverse pyntesaker mister frøkna kanskje sitt hovedargument for  materielt forskudd på arv... 

3 kommentarer:

  1. Lekre hansker. Jeg gransket nøye den papirkreasjonen i hjørnet ved strykebrette, men ikke ante jeg at det var ekte Skappel-design.☺ Takk igjen for et lærerikt kurs. Nå føler jeg at jeg må holde dampen oppe og smakke sammen noen hjemmelaga julegaver...ja selvfølgelig etter å ha fullført kjolen hvis vrangside må forbli skjult.

    SvarSlett
  2. Sulvis: :)hansker og skjerf kan jo være noe for deg nå? Passer alltid...
    Elisabeth: jeg tenkte på det, og så glemte jeg å fortelle om Skappelbarnet. Og du, om noen vil se vrangen av kjolen din skal du bare knipse dem på fingrene - der har de ingen ting å gjøre!

    SvarSlett