torsdag 25. februar 2010

Ta dine årer?

Høvdingens familie har hytte der svigerfar trådte sine barnesko. Der har også flere tanter og onkler hytter, med søskenbarn og søskenbarns barn inne rekkevidde. En ganske annen tilværelse enn hytta i Barndommens dal som ligger langt fra nærmeste nabo... Nå har vi vært i Høvdinghytta, og feriens høydepunkt var den lokale basaren på den nedlagte grendeskolen, med levende musikk, allsang, vill tipping på puslespillbrikker i pose og salg av årer. Det siste reagerte Queenie kraftig på - årer er til å ro med, ikke for mulige gevinster.
Om vi vant? Ja, en stk pute, egg fra frittgående høner og grytekluter ble med hjem. Trillebår, lokal sider og dagskort på det lokale skisenter gikk vi glipp av. Dessverre gikk alle gevinstene til Woody, noe som medførte fremtidig boikott av den slags aktiviteter for familiens yngste.
Hyggelig er det, med slike treff hvor hele grenda med fastboende og hyttefolk samles. Fruens hjertesukk er bare at det godt kunne vært mens man ennå var blant de lykkelige med luftig hår istedenfor den prektige sleiken man opparbeider gjennom dager med skilue og uten dusj...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar