lørdag 27. februar 2010

Fyse og huttetu

Ærlig talt, hvor dum kan man bli? Forrige uke begynte høyre arm å murre. Vennlig med bestemt hintet den om at uttøyning kan være lurt etter lange sydager. Men hva gjorde sydamen - joda, det dummeste av alt. Hun bevilget seg tre dager uten sying, strikking eller brodering. Det har ført til stiv skulder, øm arm og slett humør. Og så spør man seg selv; når skal man lære dette her da? Når skal man bli voksen nok og kjenne egen kropp godt nok til å vite at jevn belastning er det som skal til, ikke unødige opphold som bare fører til stivhet og slett lune. Akkurat som om Marit Bjørgen ville lagt seg til i godstolen i tre dager liksom...
Muligens vil det hjelpe med en liten rødvinsmarinering av kropp og sjel? Vi får se. En fattig trøst er i det minste at kamerakabel er på plass, og at den stusslige svart-hvittbloggingen går mot slutten. I tillegg er det muligheter for freske innspill fra gjesteblogger Queenie, som har startet en bokproduksjon som effektivt fjernet fruens behov for å gå på mammutsalg.

1 kommentar:

  1. haha du høres ut som meg, - med forkalkninger i skuldra i "alt for ung alder" som legen sa, så gjelder å det å holde seg i vigør!!

    Jeg mener bestemt at det var hyggelig å bli kalt "alt for ung" i en alder av 42.... - så rødvinsmarinering funker for meg!!

    Tone

    SvarSlett