mandag 8. februar 2010

Om å stå fjellstøtt

Det begynner å bli noen år siden Fruen innså at det å være sjef over eget arbeidsliv var den beste løsningen, og drømmen var å få til en salig blanding av å sy, holde kurs og skrive litt. Og selvsagt den alller viktigste jobben -å være mamma.
Nå begynner det virkelig å løsne, systua er fullbooket, årets kurssesong virker å bli fin og hektisk og skrivingen, ja den får man utløp for her og litt andre steder.
Ekstra fint er det når man kommer hjem en søndagskveld etter hyggelig kursdag, møter Woody i gangen som akkurat kommer fra slalomdag med gode venner og går rett inn på kjøkkenet til god middag laget av Høvdingen og Queenie som har vært på skitur med andre gode venner.
Denne uken blir også travel, men Fruen håper det blr tid til å stikke innom en fotobutikk og skaffe ny kabel til å laste ned bilder fra kamera til mac. Man har nemlig erfart at det er lite lurt å ha slike kabler liggende i nærheten av sakser. Da kan stygge ting skje når små tåkefyrster får utfolde seg...Inntil det skjer må FruStorlien blogge uten bilder.

Men nå, til arbeidet og til noe av det aller hyggeligste med å være selvstendig - skrive og sende regninger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar