onsdag 3. februar 2010

Puste lettet utTakk for hyggelige hilsener og oppmuntrende ord i går!
Fruen er nå en moden førtiåring med askeblondt hår, lyst syn på livet og familie og venner som forsikrer om at man ser ut akkurat som man gjorde på mandag. Den beryktede førtiårskrisen har man ikke merket noe til, noe som kanskje skyldes en livskrise da man fylte 28 år og ble eldre enn storesøster. Etter det har alt vært en bonus.

5 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med dagen som var! Førti er da ingen alder!! Lykke til med de neste seksti! DA snakker vi jubileum!

  SvarSlett
 2. GRATULERER så mye med den fine, runde, deilige dagen!!! Håper du blir dillet og dullet og dallet med - all night long! Klem

  SvarSlett
 3. Personlig syntes jeg det var verst å fylle 19: kun ett år igjen av tenårene! Jeg husker at det plaget meg, he, he. Å fylle 30 var heller ikke så morsomt for da var jeg nysingel og barnløs - og følte at jeg begynte å få dårlig tid. Nå er det litt over ett år siden jeg fylte 40 og det er faktisk helt greitt å være i førtiårene (selv om det er noe skremmende at neste runde tall er 50). Det hjelper vel på følelsen av å være ung at jeg fikk tredjemann rett før jul - jeg kan jo ikke være SÅ gammel når jeg har et spedbarn.

  SvarSlett
 4. ... også har du hatt bursdag, også!? Mens jeg har vært innlagt og frustrert ut mitt gode skinn på beh.stedet ..! Gratulerer masse! :) Håper du koste deg, og enda lever på minner av dagen - stor klem på deg!

  SvarSlett
 5. Pia: jeg ser det som et skritt i riktig retning1
  AstridVU: Med bortreist Høvding ble det stille og rolig feiring med gode venner.Akkurat passe masse dill og dall!
  Kasober: Ja, femti er en større milepæl. Jeg føler meg ikke gammel,det er vel det viktigeste!
  Embla: det er litt stas, det er det. Og alt er bonus etterat jeg ble eldre enn storesøster.

  SvarSlett