torsdag 3. desember 2009

Så pastaen skvetter

De søte små er slettes ikke så små lenger. Woody er observert på facebook og Queenie er inne i atter en prepubertal fase. Men, man kan fremdeles dele pledd med mor i sofaen og snakke om livet og lykken og Kongo og sånn.
Skolens eldste elever gjør seg mentalt klare for årets nyttårsball, og mange detaljer skal på plass. Under gårsdagens pleddstund fortalte Woody følgende
- Vi skal ha bolognese
F: Åja, før om årene har de visst hatt stroganoff.
W ser bekymret ut: Hva i all verden er det?
F: Det er slettes ikke så verst, hvis det blir gjort ordentlig.
W, enda mer bekymret: Gjort ordentlig? Hvordan da liksom? Vi har jo gjort det noen ganger og så lenge vi passer litt i høyden går det ganske greit.
F: Høyden har da vel ingen ting å si, dere skal da vel sitte?
W: Mamma da, vi må jo gå. Tror du det er vm i handikappdans eller? Klart det ser teit ut hvis Hanna ( høy jente) danser med Kristoffer ( lav gutt)
F:Mener du polonese? Dansen, ikke spaghetti med kjøttsaus?
W, mens han ruller med øynene, og før han rusler opp for å oppdatere status til "ikke singel": Ja, selvsagt!

5 kommentarer:

 1. FANTASTISK!!!!
  Ikke singel? Kjæreste med andre ord? Jeg kjenner jeg trenger å jobbe litt med meg selv mentalt før det er vår tur. De blir jo så store. God kveld herfra:-)

  SvarSlett
 2. Eg ler meg i hjel.... Og så kan eg berre opplyse deg om at du snart blir ditcha. Min trettenåring har sletta "alle eg delar DNA med". (Korrekt sitat, bortsett frå nynorsken)

  SvarSlett
 3. Så herlig - jeg ler!
  Ja det skal vel noe til å danse Bolonese...
  Det er igrunn utrolig morro med sånne søte missforståelser.

  SvarSlett
 4. Husmorvikaren: Tror det er dame på gang. Jeg har sagt at han ikke nødvendigvis skal spare det første kysset til det store kjærligheten på videregående elelr der omkring. Om ikke akkurat kysse alle han ser så er erfaring en fin ting. Moren min er dypt uenig...
  Alt godt: jeg har vært føre var og ebdt en venninne sende venneforespørsel. Selv meldte jeg meg av i sommer, men må kanskje inn igjen når han begynner å logge seg ut?
  HKH: Ler også ved tanken på spaghettidans...

  SvarSlett
 5. Helt UTROLIG nydelig og fantastisk!!! Jeg kniste og fniste, før jeg til slutt brøyt ut i latter! På nivå med at mannen min tittet småbekymret i min retning og lurte på om jeg hadde det bra....? :)

  Bloggen din burde vært publisert på et vis - dette er medisin for det meste!

  SvarSlett