mandag 7. desember 2009

Gi fra hjertet, del to

Som tidligere beskrevet har man altså meldt sin interesse for å bli blodgiver og i dag har Fruen vært til samtale og blodtesting. For å være helt ærlig så var det mye, mye verre i bilen til sykehuset enn på sykehuset. Det var litt mandagsmorgen-kø, og hjemme lå en syk Woody og ventet på mamma og Donald Duck. Alt i alt gode grunner for å snu og reise hjem, men så løsnet køa og plutselig befant man seg på parkeringsplassen på sykehuset. Og vet dere - det var ikke det minste farlig. Vel må man svare på et par-tre intime spørsmål, men til gjengjeld får man kontrollert eget blod og man kan gi blod.
Og, hvis Fruen er like frisk som hun tror hun er så er det ny time om fjorten dager og da er det tapping. Og bare for å si det, de der stolene altså. De var gode! Fruen lurer på hvor mange liter man må donere for å få komme på bruktsalget? Ja, for stolene så ikke det minste slitt ut så de må vel byttes ut innimellom? Og om den sykehusblå fargen ikke passer i stua, så kjenner man muligens en møbeltapetserer med behov for ny bunad?
Ok, det var selvsagt en spøk det siste da, sånn i tilfelle noen fra offentlige skatteetater skulle sveipe innom her og tro at man bedriver arbeid i gråsonen!

6 kommentarer:

 1. Så bra! Jeg har enda ikke hørt noe fra Ullevål. Kanskje de ikke vil ha meg? Kanskje jeg får ringe. Meldte meg på nettet.
  Superfint at du holder meg i vigør med diverse utfordringer :-) Alltid hyggelig... denne skal jeg gjøre.. men den krever en smule hjernekapasitet så den får vente til en ledig stund. Ev. en stund der man bare MÅ tenke på noe annet.

  SvarSlett
 2. Jeg kan bare informere om at; selv om ordet tapping høres skummelt ut, er det ikke verre enn det du har gjort i dag.
  Jeg synes det er så vanvittig ok at dere tar utfordringen sånn på strak arm. Jeg har sett hvor noe av dette blodet ender. OG DET TRENGS!
  Nå har jeg fått en utfordring fra deg. Det synes jeg kanskje er like skummelt som du synes blodgiving er. Vi bloggnoviser er fryktelig redde for å dumme oss ut. Og dessuten: 15 blogger!!!!
  Bare teknikken for å linke til andre blogger ...
  Herregud - selv ordene er gresk for meg. Men nå begynner jeg jo å kunne litt gresk sånn til hjemmebruk :)
  Gi meg litt tid, så ska'rru få bloggliste!

  SvarSlett
 3. Jeg gjorde det like godt fort og gæli`, jeg. Hvorfor ikke? For hvis man tenker for mye, så er det jo 50 fine blogger...ja, og da glemte jeg vist...hihi!
  Så nå er lista mi klar!

  PS! Så flott at du har gitt blod!
  Jeg har gjort det før, men nå har jeg for lavt jernlager. Men jeg kommer sterkere tilbake! Jeg har trengt blod selv en gang, for å overleve. Og det kan jo bare gis!

  SvarSlett
 4. SV:
  Takk for hyggelig kommentar fra deg :) Koselig å se nye fjes å bloggen :)

  SvarSlett
 5. Husmorvikaren skal også melde seg til tjeneste. Som blodgiver altså:-)

  SvarSlett
 6. Mykstart: Bærum har hatt veldig stor pågang, det har kanskje Ullevål også?
  Gunnhild: Som jeg sa på blodbanken - det er på tide å bli voksen og ta litt ansvar...Jeg er ikke god på data, men får noen ganger støtte av husets tiåring, selv om det er litt nederlag for mor...
  Hvorfor ikke: Fin liste ble det også!
  Husmorvikaren: Lykke til! Nå venter jeg på godkjenning.
  TrineLise: bare hyggelig:)

  SvarSlett