tirsdag 29. desember 2009

Ikke lett å være sulten og sykDet kan bli litt vel spennende med jul.Det er plenty av god mat, det er spennende saker i fint papir, det er uvante tekstiler å ta hensyn til og det er mange fang å sitte på for den som er liten og myk.
Lystige Laika kapitulerte sent på kvelden julaften, og er nå på streng diett bestående av halve brødskiver med flere timer mellom hver rasjon. Det råder en viss usikkerhet om det er det lille og fettfrie ribbestykket som tok knekken på henne, om hun har beitet litt på juletreet eller om det er halmbukken ute som murrer i den lille magen.
Heldigvis har man en omtenksom Queenie som har vokst fra dukkevogn og myke jakker, og som hjertens gjerne bygger et lite rede til den svake og sultne slik at hun kan trilles rundt..

3 kommentarer:

 1. Det er ikke så greit å være hund i disse søte juletider. Mye fristende å gumle på, enten det er mat eller tekstiler. De eter jo det meste. Vi hadde en hund som pløyde seg, med åpen kjeft, gjennom digre hauger med hestemøkk hver gang vi gikk tur forbi travparken. Mmmmmm....parfymeduft av pusten etterpå.

  SvarSlett
 2. Stakkars den ellers så lystige Laika.
  Det er godt å ha storesøstre med dukkevogn i slike stunder.
  God bering!

  SvarSlett
 3. Hanne: Au!Laika hadde også en hestepærefase, jeg trodde lenge det var fordi hun ikke liker hester og skulle tøffe seg.
  HKH: Det hjelper seg. Hun har vært hos dyrlege. termometer i stumpen var upopulært, men medisinen smaker snadder så alt i alt var det verdt turen.

  SvarSlett