mandag 28. desember 2009

JulestingPå barneskolen broderte Fruen denne løperen, med egenkomponert motiv. I den andre enden er det et prematurt Jesusbarn i en skranten krybbe, og kirken bærer preg av at man ennå ikke mestret kunsten å sy alle korssting samme vei...
Likevel, frem må den år etter år. Og hvert år tenker Fruen at vi hadde da jammen a meg en del mer håndarbeid på skolen da enn nå?
For to år siden var juletreteppet ferdig, Fruens største korsstingprosjekt i voksen alder. Dessverre fikk vi Laika i hus samme uke, og ingen ville vel finne på å legge ut et nybrodert teppe foran en ikke helt pottetrent hund? Nå er det slutt på skvetting inne, men dyret jamrer av lykke hver gang hun kan snike seg til en liten hvilestund på Fruens glade skøytenisser.
kanskje man rett og slett burde donere litt tid og sy noe den lille venninna kan ha som sitt eget?

10 kommentarer:

 1. Det synes jeg du skulle gjøre, så kan hun få helt EGNE skøyte nisser!

  SvarSlett
 2. Hun fortjener helt klart et eget brodert teppe. Skulle bare mangle.

  SvarSlett
 3. Hehe, en hund som liker korssting - godt oppdratt mener nå jeg :-)

  SV: Kanskje jeg skulle kontakte Edel ja, det var så utrolig lekre plagg. Takk for dytten!

  SvarSlett
 4. Men jeg vedder på at Lille Frøken Korsstingselsker ikke vil ha noe som er tiltenkt henne. Hun vil ha det hun ikke er tiltenkt..
  Ikke bare hunder som er sånn gitt.

  SvarSlett
 5. Heisan.
  Har nå fulgt bloggen din en stund, kom over den ved en tilfeldighet. Synes at du skriver så godt, har kjent meg igjen i mye av det du skriver om, en kjempekoselig blogg.

  Har ikke blitt til at jeg har kommentert tidligere, har for tiden ingen egen data heime og det er ikke så lett å ta opp kampen om 3 datamaskiner med 4 unger og en gubbe. Men etter å ha bestukket 14-åringen i kveld har jeg nå sluppet til og fått oppdatert bloggen min og samtidig få lagt igjen litt kommentarer til noen av de flotte bloggene som finnes. Fortsatt god jul til deg og dine.

  SvarSlett
 6. PS: eget teppe til bofsen høres jo besnærende ut, men den vil sikkert aller helst ligge på ditt ;-)

  SvarSlett
 7. HKH: Skøytenisser får hun ikke. Om så skulle skje, ville det bli svært lange kontursting.
  Hanne: jeg er egentlig enig, hun fortjener det.
  Ragna:Hun er ikke direkte veloppdratt, men muligens noe miljøpåvirket. Ring Edel, jeg har hatt noe kontakt med henne og hun er en hyggelig kremmer!
  Mykstart: hehe, godt poeng. Jeg kan jo evt legge puta i sofaen og nekte henne å søkeopphold på den i noen uker. det burde gjøre susen.
  Jorid: velkommen! Jeg klamrer meg til egen pc, men ser at ungene siger nærmere og nærmere.
  hagenpåhytta: Det tok laaang tid å brodere, og til slutt ble jeg så lei av å være dekket av striestøv at jeg forenklet kanten rundt. heldigvis er det ikke noen som har kommentert det.Og bofsen får nok eget teppe eller pute, jeg har planer!

  SvarSlett
 8. Hei. Liker bloggen din. Har stor sans for skolebroderiets sjarme og den humoristiske tonen!

  SvarSlett
 9. Oj, takk! du skriver jo ganske så bar du også - jeg har brukt perler på pulsen en del, og syntes du gjorde en strålende jobb i N.H.

  SvarSlett