mandag 7. desember 2009

Fine steder å besøke

Sist veke fekk Frua ein utfordring frå HagenpåHytta, og difor skal ho no rekna opp femten bloggar ho tykkjer vel om. Dette skulle vera ei smal sak, om ikkje femten så i det minste ein god del. Det er jo slik at ein lett blir sitjande framfor pc-en noko meir enn kva som lurt er, lese og få inspirasjon.

Så, i dag; her kjem lista over bloggar som varmt anbefalast:
- I just had to tell you so...
Alt kva denne dama rekk! Ikkje berre skriv ho godt, men ho er og ei god mor ogflink til å stella i stand til festleg lag, men ho skal og starte opp eige firma. Vi seier tvi-tvi!
- Hagenpåhytta
Denne dama har to ting Frua draumer om; fin hage og vakre negler. Ein gong skal eg og verta slik som Britt Åse!
-Mammadamen
Ho skriv så fint, så fint om å ha ein liten prins. Når Frua les om den vesle prinsen får ho og lyst på ein liten ein.
- Flinke Pike
Embla, som har vore altfor snill mot alle andre. Det er ein ære å følgje henne på hennar vei fram mot eit liv der ho vert snillare mot seg sjølv.
- Prinsessen av Makedonia
Ho er berre rå. Frua skulle ofte ønske ho var noko tøffare i kvardagen. Då hjelp det å lese kva Tonje driv med!
- ...Hvorfor ikke...
Ho skriv godt og morosamt, strikker fine ting i fint Raumagarn - kva meir kan ein si!
-Emmeline
Det er mest ikkje mogleg å ha ei slik liste utan å nemne Emmeline? Ho har eit eiga auge for det som skjer,både på interiørfronten og i kvardagen.
-Mykstart
Fine små smurfar, fine strikkerier og ei bok vi ventar på!
- Gunnhild Corwin
Frua har ikkje lese Idas dans, men trur kanhende ho skal. Gunnhild skriv om det som ho vert engasjert av, og det skriv ho om slik at Frua og vert engasjert. Bra!-
- Foreldremanualen
Bra blogg som balanserar det vanskelege mellom å vera ei god mor og ei curlingmamma.
-Alt godt
Ho skriv om parfyme, kvardagen og om mat. No er ikkje Frua av dei råaste på kjøkenet, men her er det mogleg å få idear, og så er ho flink til å få saker og ting til å verka enkelt. Det treng vi!

Ja, det vart visst berre ti. Om de likevel er i manko på noko å lese så er det jo fleire bloggar til venstre på denne sida. Bloggar som Frua les avdi dei er bra, rett og slett! Ha ein fin dag!
Og ja, utfordringa går vidare - til dei som er nemnd og til dei som elles føler seg motivert for å setja saman enda ei lita liste no i desse hugselistedagane!

6 kommentarer:

 1. Å tusen takk:) Tenk å komme på en sånn liste....Det gleder mitt hjerte! Veldig kjekt. Må teste de andre bloggene, for her var det flere som var nye for meg!!! Ha en superdeilig uke, og takk igjen. *smiler

  SvarSlett
 2. WAOH! for en ære å bli nevnt blandt denne gjengen! Mange av dem er også mine favoritter:) mens andre skal jeg straks sjekke ut!
  Tusen, tusen takk frue!;) Jeg bukker og nikker...og burde kanskje bøye meg i støvet...men jeg tar meg en svingom isteden:)trala-la! Tusen takk!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for så fine ord:-) Tenk at jeg klarer å få frem slike følelser:-D

  Jeg tar utfordringen, selvfølgelig.

  Ønsker deg en strålende uke, og førjulstid, ærede frue:-)

  SvarSlett
 4. Emmeline: du må jo være med!
  Hvorfor ikke: jammen, det er sant jo.
  Mammadamen: Du gjør det. heldigvis nøyer jeg meg med å lese, og helelr mimre tilbake. her bir det ikke flere.
  Alt godt: Du har jo alt svart, så jeg sendte ikke utfordringen til deg selv om du er på lista.

  SvarSlett
 5. Ååå - tenk at du har satt meg på en sånn liste også sånn helt øverst, sånn at jeg virkelig skvatt i stolen da jeg leste. Forberedt som jeg var på en liste over mange gode blogger og mon tro noen magiske nye...? Og så leser jeg de vakreste ord om meg selv. Nå fikk du meg rørt sent en søndagskveld, det skal innrømmes.

  Og - utfordringen tas defintivt, kanskje allerede i morgen tidlig. Nå må hode og forkjølelse hvile - for det skal befriskes til jul. Det har jeg bestemt :)

  Takk gode du, for de fine ordene!

  KLEM

  SvarSlett