tirsdag 25. august 2009

I forrige innlegg

Fruen ser at det har vært usedvanlig mange innom her det siste døgnet. Man er litt usikker på hva dette skyldes, og lurer på om det kan ha en sammenheng med at det i forrige innlegg ble nevnt et av verdens eldste yrker... For eventuelle sjokkerte lesere må det en oppklaring til, og den kommer nå:
Fruen er buntmaker. Dette vil si at hun kan sy i pels. Mer spennende er det ikke, så beklager til de som trodde man skulle få juicy detaljer om en vill ungdomstid. Pelssøm er et av verdens eldste yrker, mennesker har alltid brukt pels og mest sannsynlig vil det alltid forekomme i en eller annen form. Da Fruen var et barn i Barndommens dal spedde far på inntekten ved å gå på revejakt. han la ut åte, satt oppe om nettene og skinnene ble etterhvert solgt til Oslo Skinnauksjoner.
Selv har man ikke jobbet innen faget etter å ha tatt svennebrev, men en god venninne er der fremdeles. Hennes arbeidsdag er preget av knuste vinduer, rødmaling på fasade og ilske demonstranter. Ingen får økt livskvalitet av å ha sivilt politi hengende rundt i kvartalet, ei heller av å føle seg truet. Så, til dere som er imot pels, vis motstanden på en vettug måte, skriv leserinnlegg, debatter og demonstrer gjerne, men vær så snill - ikke gjør dette til personangrep.

3 kommentarer:

 1. Temaet er alvorlig nok, men jeg måtte dra på smilebåndet over den økte trafikken din! Det er mange måter å demonstrere sin uenighet, men personangrep er ikke én av dem!

  SvarSlett
 2. Jeg sjønner hvorfor du følte trang til å forklare HVILKET gammelt yrke du hadde..
  Hvis ikke innlegget fører frem kan du event. stille deg opp på et sentralt hustak å rope av dine lunger fulle kraft: JEG ER INGEN SJØGE!

  SvarSlett
 3. HH: Enig. Jeg er jo ikke utsatt for dette selv, men jeg blir så provosert av enkelte av disse demonstrantene at jeg vil skrike.
  HKH: nei, man vil jo ikke være en skjøge. Gud forby noe slikt!

  SvarSlett