onsdag 19. august 2009

Geologen lufter sin mor

På Minnesund har det vært smaragdgruve. Dette fant Woody ut for en tid tilbake, og det har vært et evig mas om å oppsøke dette mekka for junior-geologer. Fruen er mindre begeistret for gruver, sjakter og stoller, men muligheten for smaragdsmykker veide tungt da man fordelte kvalitetstid med de søte små søndag.
Og, så lenge sekken inneholder kaffe, garn, strikkepinner og årets bokkjøp anno 1990 kan ikke dagen bli annet enn bra. Om vi fant smaragder - ja. Om det blir gedigent smykkesett til sjåføren/ anleggskokka til jul - nei...

3 kommentarer:

 1. Din sønn skulle definitivt ha vært med oss til Vrådal!
  For oppå høyfjellet(som vi forøvrig ikke var spreke og GIKK til men kjørte)var det masse flott sten, det var nemlig sprengt ut serru`til hytter.
  Og vi var heldige å hadde med oss Beathe (den kvinnelige delen av vertskapet)som er datter av en gullsmed og geolog - ergo fikk vi en flott innføring i stein - og vi fant masse masse!Typ sten som kan brukes til smykker altså, for Geologen hadde nemlig vært på opdagelses ferd der oppe og latt sin datter få en laaang innføring!

  SvarSlett
 2. Jeg har også lyst til å dra dit! Er det spennende for litt mindre barn, mon tro?

  SvarSlett
 3. HKH: Så spennende! jeg har avsluttet årets steinsesong, nå er det nok. Men kanskje neste år.
  HH: Det kan gå fint! Ta med niste, og bøtter og spade slik at de kan grave og grøfte og finne stein. Det er lett å finne, og da er det jo morsomt. Og det var bringebær i skogen.

  SvarSlett