onsdag 5. august 2009

Apropos støvsuging

En gretten Frue har tilbrakt deler av kvelden i ro, med den ene foten høyt og baderomsvinduet på vidt gap. Nå er det jo mulig at andre er mer årvåkne enn undertegnede, men man kommer med et par tips innen støvsuging uansett:
1. Hvis man skal flytte en baryton i koffert, sjekk at lokket er forsvarlig festet. En baryton er tung, og selv om den ser uskyldig ut har den skarpe kanter.
2. Neglelakkflasker er skjøre saker. Ikke bli altfor oppildnet av å komme til oppå skap før alle løse flasker og flakonger er inne i skapet med dørene lukket.
3. I tilfelle man slumser med punkt 1 og 2; pass på at ingen barn er i nærheten da stygge ord kan trille ut som erter på en snor for å så å bli gjenfortalt ved en senere og upassende anledning.

6 kommentarer:

 1. Auda... Støvsuging er noe man ikke burde befatte seg med. For lang tid siden fikk jeg eldgammelt Ford-hjul over leggen (de gamle i tre, ja, ikke leggen da, men hjulet). Svinaktig tungt og jeg var blå i nærmere en måned. For din del håper jeg en baryton ikke lager fullt så blå merker.

  SvarSlett
 2. Huff da! Synes du skal beholde det benet høyt jeg. Yrkesskade? En god bok en kopp te burde rekvireres snarest.
  God bedring herfra! PS! Jeg støvsugde elementere legodeler her i dag (ikke med overlegg altså), men det blir nok bråk. Støvsuging er risikosport på flere måter!

  SvarSlett
 3. Ååååå, kjære Fruen! :) dette var veldig gjenkjennelig, også det siste om stygge ord ... ;) du er da herlig menneskelig, og ja det skal være en kompliment! Håper foten er bedre. Vil bare slenge med at du har inspirert meg til å kjøpe baby alpakka, eller var det tynn alpakka det het, som jeg tenker strikke sjal av på behandlingsstedet! Har mørke brune (anelse melerte) nøster og beige eller sand/lattefargede,om man vil. Så har jeg noe å finne på når tankene blir for mange og jeg trenger en pause :) Hadde akkurat deg i tankene da garn ble kjøpt! :) Klem på deg,og god bedring av foten!

  SvarSlett
 4. Uff, da! Tråkig ettermiddag, med andre ord. Håper foten er bedre i dag, i alle fall!! :)

  SvarSlett
 5. Du store all verden! Det var støvsuginga si.

  Du har avfettet grundig badet du nå da sikkert. Aceton fjerner det meste ;)

  Håper foten kommer seg.

  SvarSlett
 6. Neglecta: Ok, du slår meg! Barytonen har ikke gjort varig skade, men jeg følte meg som en fersking i faget( og det er jo forsmedelig)
  Husmorvikaren: Legodeler blir sjelden savnet før de er vekk er min erfaring.
  Embla:Så hyggelig! Og strikking er bra å henge fingre og tanker i!
  HH: Mye bedre i dag!
  Synline: Oh yeah, aceton tar alt. Inkludert llivsgnist og godt humør.

  SvarSlett